Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος στα ίχνη του «αρχηγού» του κυκλώματος

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος στα ίχνη του «αρχηγού» του κυκλώματοςΜπορεί ο αρχηγός του κυκλώματος να παραμένει άφαντος, ο Κουράκος, όμως, βρίσκεται ένα βήμα κοντά του, στην γη της ελιάς. Ο ίδιος ερευνά καθημερινά τα επικίνδυνα αυτά κυκλώματα, βάζοντας τον εαυτό του σε τεράστιο κίνδυνο. Η αγωνία κορυφώνεται. Ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλα αυτά τα φρικτά εγκλήματα στη Μάνη;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος στα ίχνη του «αρχηγού» του κυκλώματος

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και στην Μαρία Ανδρέου για τον ρόλο του στη σειρά, για τη σχέση του Γιώργη με την Ιουλία, αλλά και για τις ανατροπές που έρχονται στη συνέχεια, σχετικά με τις παράνομες αυτές οργανώσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία καταρρέει: «Δε την προστάτευσα, εγώ φταίω»

Ο αρχηγός αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Κουράκος να πεισμώνει όλο και περισσότερο. Όπως δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά:

«Σιγά σιγά, ο Γιώργης θα εξοντώσει πολλούς από τη συμμορία των ναρκωτικών, αλλά θα αργήσουμε να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς, το μεγάλο κεφάλι που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία. Ο Γιώργης προχωρά προσεκτικά για να βρει τα παρακλάδια της οργάνωσης και το ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά χάνεται στη διαδρομή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Το πράγμα όλο και χειροτερεύει Αντώνη»

»Είναι θέμα τιμής για αυτόν, ζει σε ένα μικρό χωριό και θέλει ως αστυνόμος να ορίζει την περιοχή του και να βρει τον πραγματικό ένοχο. Ο Κουράκος είναι ένας αστυνομικός που δε φοβάται τίποτα και κανέναν. Ξέρει ότι δεν είναι άτρωτος ή αήττητος, αλλά είναι γενναίος και έχει επίγνωση των διάφορων κινδύνων. Είναι έξυπνος. Άλλωστε, για αυτά τα χαρακτηριστικά του έχει αγαπηθεί τόσο πολύ».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *