5 ζώδια που δεν θα εξαφανιστούν μετά το ραντεβού σας

5 ζώδια που δεν θα εξαφανιστούν μετά το ραντεβού σαςΤο λεγόμενο «ghosting» έχει μπει για τα καλά στις ζωές όσων singles είναι δραστήριοι στην προσωπική τους ζωή. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν και πότε μπορεί ένας σύντροφος να εξαφανιστεί από τη ζωή μας χωρίς προφανή για εμάς λόγο και αιτία. Αυτό είναι μάλλον θέμα επιλογών. Μήπως όμως μπορούμε να προφυλαχθούμε αστρολογικά από κάτι τέτοιο; Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να εξαφανιστούν μετά το ραντεβού σας;

Αν οι σύντροφοί σας ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω 5 ζώδια, σύμφωνα με το Elite Daily, είναι λιγότερο πιθανό να εξαφανιστούν από τη ζωή σας στα καλά καθούμενα.

Δίδυμοι

«Οι Δίδυμοι δεν θα εξαφανιστούν ποτέ χωρίς προειδοποίηση» , σύμφωνα με την αστρολόγο Λίζα Στάρνταστ. Κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής και είναι πολύ συζητήσιμοι», εξηγεί. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο του αέρα θα το συζητήσει ακόμα κι αν πρόκειται για μια δύσκολη κουβέντα, όπως το να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. «Είναι πολύ καλοί στην εκλογίκευση των συναισθημάτων τους και στην κουβέντα για αυτά και θέλουν να ακούν τι σκέφτονται και τι αισθάνονται οι άνθρωποι», προσθέτει η αστρολόγος. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χωρισμός με έναν Δίδυμο θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά τουλάχιστον θα υφίσταται.

Διαβάστε Επίσης  Ο Ερμής στον Κριό από 27 Μαρτίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Παρθένοι

Οι Παρθένοι έχουν επίσης κυβερνήτη τους τον Ερμή. Aυτό το ζώδιο της Γης δεν θα είναι τόσο πρόθυμο να βουτήξει στα έντονα συναισθήματά του (ειδικά σε σύγκριση με τους Διδύμους), αλλά θα φτάσουν εκεί τελικά. Οπότε αν πιστεύετε ότι ο Παρθένος σας άφησε στα κρύα του λουτρού, δώστε του λίγο χρόνο να «ανοιχτεί». Εν τέλει θα ανταποκριθούν, ή θα θελήσουν να το συζητήσουν μαζί σας», λέει η Στάρνταστ, απλώς θα πάρουν τον χρόνο τους για να βρουν τις λέξεις.

Τοξότες

Οι Τοξότες είναι το μόνο ζωδιο που έχει όπλο και δεν θα διστάσουν να ρίξουν τα βέλη τους προς εσάς -μεταφορικά- καθώς η σχέση σας τελειώνει. Θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία λέξη, οπότε αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν πρόκειται να σου κάνει ghosting, αν και ίσως να το ευχόσουν μετά τις σκληρές συζητήσεις σας.

Διαβάστε Επίσης  Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν τις μαύρες τους;

Κριοι

Οι Κριοί δεν βρίσκουν ενδιαφέρον να απομακρύνονται αθόρυβα. Παθιασμένοι και παρορμητικοί εκ φύσεως, αυτό το ζώδιο της φωτιάς αγαπά μια καλή παραδοσιακή αναμέτρηση. Δεν θα συγκρατήσουν το πως νιώθουν για να γλιτώσουν τα συναισθήματά σας. Οι πολιτισμένοι χωρισμοί δεν είναι ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει. «Όταν κάποιος τους πυροδοτήσει, θα πουν ακριβώς αυτό που έχουν στο μυαλό τους», εξηγεί η Σταρνταστ και καλή σας τύχη!

Λέοντες

Οι Λέοντες αγαπούν το δράμα και τίποτα δεν είναι λιγότερο δραματικό από το να αγνοήσουν το τελευταίο σας μήνυμα. Επιπλέον, σύμφωνα με την Σταρνταστ, τα λιοντάρια συγκεκριμένα είναι «κολλημένα με τη φιλαλήθεια και την ειλικρίνεια. Θα σας αντιμετωπίσουν και θα σας πουν γιατί σας αγνοούν. Οπότε είναι μάλλον απίθανο να σας εγκαταλείψουν χωρίς εξηγήσεις. Αντί γι’ αυτό, μπορεί να έχετε ένα βάναυσα ειλικρινές, δραματικό χωρισμό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *