Ο όρκος επεισόδιο 3-4: Ο Άγγελος σε σύγκρουση με τον αδελφό του

Ο όρκος επεισόδιο 3-4: Ο Άγγελος σε σύγκρουση με τον αδελφό τουΟ όρκος επεισόδιο 3-4: Ο Άγγελος σε σύγκρουση με τον αδελφό του

Τα επόμενα επεισόδια 3 και 4 της σειράς της ΕΡΤ1, «Ο όρκος» που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00, με διπλό επεισόδιο…

Το παράνομο χειρουργείο του Άγγελου σώζει τον Σάλβα

Νέα δραματική, αστυνομική, ιατρική σειρά. «Ο όρκος», ένα συγκλονιστικό σύγχρονο υπαρξιακό δράμα αξιών με αστυνομική πλοκή, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, είναι η νέα σειρά 36 επεισοδίων, που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 22:00, με διπλό επεισόδιο, στην ΕΡΤ1.

Ο όρκος επεισόδιο 3-4: Ο Άγγελος σε σύγκρουση με τον αδελφό του

Τι είδαμε στο επεισόδιο 1-2

Επεισόδιο 1ο: «Η επιστροφή»… Άγγελος Ράπτης. Ίσως ο καλύτερος γενικός χειρούργος της Ελλάδας και μέλος μιας ευτυχισμένης οικογένειας. Ένα τροχαίο του τα παίρνει όλα μέσα σε μια νύχτα, καθώς τον φέρνει αντιμέτωπο με τα νεκρά σώματα της γυναίκας (Ηρώς) και της κόρης του (Μελίνας). Ο Άγγελος τα παρατάει όλα και φεύγει από την Αθήνα. Η επιστροφή του, έναν χρόνο μετά, μια πρόωρη γέννα στον δρόμο και μια απρόσμενη γνωριμία τον κάνουν να αναρωτηθεί αν, τελικά, ο θάνατος της γυναίκας και της κόρης τους ήταν τυχαίος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Τόλης: Ετοιμάζεται απόδραση στις φυλακές; Ο Θάνος Μπίρκος απαντά

Επεισόδιο 2ο: «Η ανθρωπιά»… Ο Άγγελος, προκειμένου να εξιχνιάσει το τροχαίο της Ηρώς και της Μελίνας για το οποίο φαίνεται ότι φταίει ένας άστεγος, δέχεται να ηγηθεί του εθελοντικού προγράμματος «Ιατρικής του Δρόμου». Το πρόγραμμα, εμπνευστής του οποίου είναι ο αδελφός του Παύλος, θα υλοποιηθεί με τις χορηγίες του εφοπλιστή Ζαφείρη. Ο Άγγελος, ψάχνοντας τα χαρτιά της Ηρώς, ανακαλύπτει ότι ο εφοπλιστής γνωριζόταν με τη γυναίκα του, παρόλο που ο ίδιος συμπεριφέρεται σαν να μην τη γνωρίζει. Κι ενώ πιστεύει ότι δεν θα ξαναχειρουργήσει, το μαχαίρωμα ενός άντρα στη μηριαία αρτηρία στον δρόμο και η γνωριμία του με την Πάτι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του.

Ο όρκος επεισόδιο 3-4: Ο Άγγελος σε σύγκρουση με τον αδελφό του

Ο όρκος 12/02/22 Επεισόδιο 3-4

Επεισόδιο 3ο: «Το σπίτι»… Το παράνομο χειρουργείο του Άγγελου σώζει τον Σάλβα, αλλά φέρνει σε δύσκολη θέση τον ίδιο και τον Φάνη (γενικό γιατρό) που βοήθησε σε αυτό. Ο Άγγελος δεν ανήκει στο προσωπικό του νοσοκομείου κι έτσι έρχεται σε σύγκρουση με τον αδελφό του, που είναι διευθυντής κλινικής, και τον διοικητή του νοσοκομείου. Η φίλη της γυναίκας του, Χλόη, έρχεται αντιμέτωπη με το σκληρό παρελθόν της και τον Παύλο. Το μυστικό του Σάλβα αποκαλύπτεται και μια νέα πληροφορία για τον άστεγο με το τρίκυκλο εντείνει τις υποψίες του Άγγελου. Ο Άγγελος μπαίνει σπίτι του και αντιμετωπίζει τις αναμνήσεις του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Παύλος

Επεισόδιο 4ο: «Η ομάδα»… Ψάχνοντας στα αρχεία της Ηρώς, ο Άγγελος μαθαίνει ότι είχε αναλάβει την εξαφάνιση μιας κοπέλας, της οποίας βρίσκει τη φωτογραφία. Ο εφοπλιστής Χάρης Ζαφείρης ζητάει από τον Παύλο τη συγκρότηση της ομάδας του Προγράμματος, όμως ο Παύλος δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, επειδή το νοσοκομείο ενδέχεται να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του αδελφού του για το παράνομο χειρουργείο. Έτσι, ο Ζαφείρης αναλαμβάνει δράση καλώντας τον Τύπο σε μια πρες κόμφερανς, για να τιμήσει το εθελοντικό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί αλλά και τον σπουδαίο γιατρό Άγγελο Ράπτη, που ηγείται αυτού. Εκεί θα προκύψει ένα απρόσμενο ιατρικό περιστατικό, το οποίο θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία: ο Άγγελος, ο Φάνης, η Πάτι και η Χλόη. Η συνάντηση του Άγγελου με τη μητέρα της εξαφανισμένης κοπέλας, Αλέκα, τον κάνει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που έκανε τη γυναίκα του, Ηρώ, να μπλεχτεί στην υπόθεση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *