Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε δίκη για φόνο – Στοιχήματα στο καφενείο

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε δίκη για φόνο – Στοιχήματα στο καφενείοΗ δίκη του Φίλιππου πλησιάζει και όλα ανατρέπονται, στην γη της ελιάς. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την απόπειρα δολοφονίας στον Στέφανο, όπως επίσης και την μαρτυρία του στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Φίλιππος αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη του να πλησιάζει. Όλοι περιμένουν τη μεγάλη αυτή στιγμή με κομμένη την ανάσα. Άλλωστε, η Μάνη ξέρει πια πως οι δύο αυτές οικογένειες έχουν έμμεσα ενωθεί.

Η Βασιλική και ο Στεφανέας είναι, πλέον, παντρεμένοι και περιμένουν στον κόσμο το μικρό τους κοριτσάκι, το οποίο έρχεται πρόωρα! Αμέσως μετά τη γέννησε, ο Γολγοθάς τους ξεκινάει, καθώς ο Φίλιππος κινδυνεύει με νέα φυλάκιση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αυτή θα είναι η μοναδική κληρονόμος των Δεμερτζίδων

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε δίκη για φόνο – Στοιχήματα στο καφενείο
Ο Γιάννης Κρητικός, ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Πότης, καλεσμένος στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα”, μίλησε για την Γη της Ελιάς, αλλά και για τη δίκη του Φίλιππου Στεφανέα που πλησιάζει.

Μάλιστα, δήλωσε πως στο καφενείο του Πότη θα στηθούν “στοιχήματα” σχετικά με το εάν θα αθωωθεί τελικά ο νεαρός πρωταγωνιστής ή όχι. Αυτή η κατάσταση θα βάλει σε κίνδυνο τον καφετζή, με την οργή του Στάθη Καπερνάρου να φουντώνει… Ποια στάση θα κρατήσει η Βασιλική στη δίκη; Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Κρητικός, θα γίνουν πάρα πολλά.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία ντύνεται νύφη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *