Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαφία Απειλεί Την Οικογένεια Του Θεοδόση!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαφία Απειλεί Την Οικογένεια Του Θεοδόση!Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης δε μπορούν να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Τον ψάχνουν στα τηλέφωνα, στα νοσοκομεία, σε γνωστούς και φίλους. Μάταια, όμως. Ο Θεοδόσης έχει ρίξει μαύρη πέτρα στην γη της ελιάς και το γράμμα του εξηγεί τους λόγους…

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η μαφία απειλεί την οικογένεια του Θεοδόση!

Ήταν μπλεγμένος με άσχημα κυκλώματα. Η επιστροφή του στην Αρεόπολη δεν ήταν καθόλου τυχαία. Θέλησε να προστατεύσει τον εαυτό του, αδιαφορώντας για τα μέλη της οικογένειάς του. Χάρισε σπίτι, μαγαζί και απίστευτα χρέη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλία! Πως αντιδρά ο Γιώργης;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαφία Απειλεί Την Οικογένεια Του Θεοδόση!

Ένα μεγάλο ερωτηματικό θα αφήσει πίσω του ο Θεοδόσης στην γη της ελιάς, με το γράμμα του να προδίδει τις επόμενες κινήσεις του. Αφού έταξε στην Μαργαρίτα μία ζωή γεμάτη ευτυχία κι αγάπη, εγκατέλειψε τη Μάνη, αφήνοντας σύζυγο και γιο να παλεύουν με την μαφία και τα χρέη του.

Η μαφία αρχίζει να απειλεί την οικογένεια. Τα χρέη συσσωρεύονται και η Μαργαρίτα, από εκεί που δεν χρωστούσε σε κανέναν, τώρα χρωστάει στους χειρότερους. Ο Θεοδόσης στο γράμμα που της αφήνει, της εξηγεί πως δεν πρόκειται να επιστρέψει…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Έτσι, ο κύκλος του στην γη της ελιάς κλείνει με τον χειρότερο τρόπο. Ο χαρακτήρας αυτός δε θα βρει ποτέ το θάρρος να ξανά κοιτάξει στα μάτια την οικογένειά του. Όταν θελήσει να δει την Μαργαρίτα, ύστερα από καιρό, θα διστάσει. Η επιστροφή του δε θα είναι οριστική και μόνιμη. Το γυαλί έγινε κομμάτια και δεν πρόκειται να κολλήσει ξανά ποτέ.

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης θα τον αποβάλλουν από τη ζωή τους, ζώντας σα να μην υπήρξε ποτέ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *