Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδια 94, 95, 96

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 94 έως 96 του 2ου κύκλου της σειράς της ΕΡΤ1, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που θα προβληθούν από 7 έως 9 Φεβρουαρίου…

             Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδια 94, 95, 96

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 07/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94
Επεισόδιο 94ο: Η Βαλέρια επιστρατεύει όλο της το ταλέντο για να αποπροσανατολίσει τον παπά, αλλά εκείνος δεν «τσιμπάει» και το σχέδιο του Σάββα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Η Αλίκη πείθει τον Τζώρτζη να συνασπιστούν, ώστε να σπάσει τα νεύρα της «γκόρτζιους», την ίδια ώρα που Τζίμης σπάει τα νεύρα του Παναγή, αφού θέλει να του δώσουν τα χωράφια με τις λευκές τρούφες ως αντάλλαγμα για τα σπίτια!

Ο Ηλίας πικραίνεται πολύ όταν η Φιλίτσα αρνείται να τον ψηφίσει στις εκλογές, ενώ η Αγγέλα γλυκαίνεται απρόσμενα, όταν ο Τζίμης τη φιλάει για τις ανάγκες του… ρόλου! Η Κατερίνα και ο Παναγής προσπαθούν να σβήσουν τα αρχεία από την κάμερα του Τζίμη με τη βοήθεια του Σίμου, ενώ ο παπάς μας ψάχνει μία ψήφο που κάπου… παράπεσε.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης Μαθαίνει Τα Καμώματα Του Πατέρα Του Και Γίνεται Έξαλλος

Θα καταφέρει ο Σάββας να καλύψει τα ίχνη του ή θα τα κάνει πάλι μαντάρα;

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΡΙΤΗ 08/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95
Επεισόδιο 95o: Ο παπάς μας συνεχίζει να είναι καχύποπτος με τον Σάββα, η νίκη του, όμως, είναι γεγονός. Ο Ηλίας είναι πολύ απογοητευμένος που πρέπει να αποχωριστεί την καρέκλα του προέδρου, αλλά αποφασίζει να μην τα βάψει μαύρα και να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ.

Ο Σίμος κάνει μια νέα γνωριμία, που όμως η Αλίκη θα του τη βγάλει από… τη μύτη, την ώρα που η Κατερίνα συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία εναντίον του Τζίμη και κάνει έξαλλο τον Παναγή, που θέλει να ασχοληθούν, επιτέλους, με τη σχέση τους.

Ο Χαραλάμπης έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του Κανέλλου, ενώ ο Θοδωρής δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της Αγγέλας με τον Τζίμη.

Τι σχεδιάζει πάλι η Μάρμω με τον Μένιο και τι θα ανακαλύψει τυχαία ο παπα-Νώντας, που θα τον κάνει να υποψιαστεί πως ο Σάββας έστησε το αποτέλεσμα των εκλογών;

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος «περνά από κόσκινο» τον Αλέξη μετά τις αποκαλύψεις

 

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 09/02/22 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 96
Επεισόδιο 96ο: Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγή και τον Τζώρτζη, καθώς ο γκουρού του χωριού φαίνεται να ασκεί μεγάλη επιρροή στη μάνα του δασονόμου. Την ίδια ώρα, η Αλίκη παίρνει με το μέρος της τον Σίμο, εκβιάζοντάς τον πως θα αποκαλύψει στην Τούλα ότι φλερτάρει με μια… Γιώτα.

Ο Σάββας απολαμβάνει την προεδρική καρέκλα χωρίς να ξέρει πως ο παπάς έχει πάρει χαμπάρι την κομπίνα του με τη δεύτερη κάλπη, ενώ ο Ηλίας κάνει όνειρα για τον γάμο του με τη Φιλιώ, χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι πως εκείνη έχει τις… αμφιβολίες της.

Η Κατερίνα αποφασίζει να φέρει κοντά τον Τζώρτζη με τη Χρύσα, μόνο που το σχέδιό της δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο παπάς συγχίζει τη Μάρμω και καθώς της μετρά την πίεση ανακαλύπτει ένα σημάδι στο χέρι της, που του θυμίζει τη… μάνα του!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *