Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτές. Η Αφροδίτη που βρίσκεται πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα συμπορεύεται με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η σύνοδος θα ξεκινήσει από τις 14/2 στον Αιγόκερω και θα φτάσει μέχρι και το Μάρτιο στο ζώδιο του Υδροχόου. Για αυτό το μήνα που θα βρίσκονται στον παρορμητικό Αιγόκερω θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις ενέργειές σου, ιδιαίτερα αν αυτές έρθουν σαν αποτέλεσμα έντονων αλλά παρορμητικών συναισθημάτων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 5/2 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες διαφωνίες με το σύντροφό σου, χωρίς αυτές να επηρεάσουν τη σχέση σας.

Στο τέλος του μήνα η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει μια εκρηκτική διάθεση σε συμπεριφορές αλλά και συναισθήματα, κάτι που μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο και το δίκιο σου σε ορισμένα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά φαίνεται πως θα αυξηθούν και έτσι μοιραία θα σε φέρουν πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το πάθος δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του σε μία γνωριμία, όμως θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και να διαχωρίσεις αισθηματικές από επαγγελματικές υποθέσεις, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα και η δουλειά μπορεί να σε κρατήσει μακριά από θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου (Αφροδίτη, Ερμής έως τις 14/2, Άρης και Πλούτωνας) που σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σου και δείχνει πως παρά τις υποχρεώσεις που θα έχεις, θα υπάρξουν όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Ειδικά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 5/2 και μετά θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η κινητικότητα που θα υπάρξει αυτό το μήνα θα σε βάλει στη διαδικασία για «δράση» μαζί με το σύντροφό σου. Μία καλή ιδέα είναι να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι σε κοντινό αγαπημένο προορισμό ή να αφιερώστε χρόνο κάνοντας πράγματα τα οποία δεν βρίσκονται στη ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στις αρχές και στα μέσα του μήνα η νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, για αυτό φρόντισε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου στον κατάλληλο χρόνο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε οδηγήσει να δεις με υπευθυνότητα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, ακόμα και ένα φλερτ το οποίο μπορεί να είναι πολύ πρόσφατο. Μόλις ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να προγραμματίσεις κάποιες δουλειές ή κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σου, κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεση και τη ψυχολογία σας. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερω (Αφροδίτη, Ερμής, Άρης και Πλούτωνας) θα εντείνει την καχυποψία, η οποία θα μπορούσε να «δηλητηριάσει» είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία.

Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και να κάνεις σενάρια σχετικά με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα, μιας και μπορεί να παρασυρθείς από αρνητικές σκέψεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μετά τις 15/2 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο συχνή, κάτι που θα βοηθήσει και την εξέλιξη αυτής της γνωριμίας. Προς το τέλος του μήνα η σύνοδος Άρη/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω αυξάνει τη λίμπιντο, φέρνει νύχτες πάθους, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει και αρκετές εντάσεις λόγω των δυνατών συναισθημάτων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο, ιδιαίτερα αν νιώθεις πως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτό τον τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις για συγκεκριμένα θέματα τις οποίες ήθελες να κάνεις καιρό μετά τις 5/2 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα διευκολύνει την επικοινωνία. Η πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω (Αφροδίτη, Ερμής έως τις 14/2, Άρης και Πλούτωνας) φέρνουν αρκετή κινητικότητα σε υποθέσεις που αφορούν προσωπικές επιλογές αλλά και φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή και να μείνεις μακριά από πρόσωπα που δημιουργούν ένταση αλλά και μακριά από χειριστικές συμπεριφορές.

Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος και με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 19/2 φαίνεται πως μία πλατωνική σχέση μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά». Προς το τέλος του μήνα λόγω της συνόδου Άρη/Πλούτωνα χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, καθώς αυτή η σύνοδος θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές οι οποίες θα επηρεάσουν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου-Προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα αλλά και νέες βάσεις σε μία αισθηματική υπόθεση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα – Υδροχόου) στις 16/2 κάνουν επιτακτική την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με μία παλαιότερη σχέση ή μία σχέση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ή με μία γνωριμία στην οποία έχεις επενδύσει συναισθηματικά.

Από τις 5/2 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και πολύ περισσότερο στις 15/2 που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να συζητήσεις κάποια πράγματα που θέλεις και να βρεθεί άκρη. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητα που έχεις με το ταίρι σου και μην ξεχνάς πως εκτός από τις δουλειές χρειάζεται να βρίσκετε και λίγο χρόνο για εσάς. Μην αφήσεις τη ρουτίνα να σε παρασύρει στο ρυθμό της και να βάλει τη σχέση με το ταίρι σου στον πάγο. Αν είσαι ελεύθερος η συχνή επαφή που θα έχεις με ένα πρόσωπο στην καθημερινότητα σου φαίνεται πως θα δημιουργήσει τρυφερά συναισθήματα μέσα σε αυτό το μήνα και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να δείξει που πηγαίνει, για αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου αλλά να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν στον κατάλληλο χρόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να αναμοχλεύσει αρκετά ζητήματα του παρελθόντος, όμως μετά τις 5/2 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σου δώσει το έναυσμα και την ώθηση για να κάνεις κάποια βήματα μπροστά. Η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Αιγόκερω (Αφροδίτη, Άρης, Ερμής μέχρι τις 14/2 αλλά και Πλούτωνας) θα φέρουν προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις στο προσκήνιο και θα σε βάλουν στη διαδικασία να ασχοληθείς πολύ με αυτές.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, να έρθετε ακόμα πιο κοντά, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αγαπάτε από κοινού. Μην αφήσετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος να αποτελέσουν «αγκάθι» στη σχέση σας καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τα διευθετήσετε έγκαιρα. Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες θα δώσουν δυναμικό παρόν μέσα σε αυτό το μήνα και φαίνεται πως θα φέρουν μπόλικο φλερτ. Αυτό το φλερτ θα αποτελέσει το διάλειμμα σου από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που φαίνεται πως θα έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σου φέρει ευκαιρίες να βάλεις τις βάσεις ώστε να εξελιχθεί μια σχέση όπως την έχεις φανταστεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά είτε μία σχέση είτε μία γνωριμία, μιας και αυτή θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο χρόνο για να την προσεγγίσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 16/2, σε καλούν να δεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής -είτε αυτά αφορούν μία σχέση είτε ένα φλερτ- με υπευθυνότητα.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/2 αλλά και η πολυαστρία που υπάρχει σε αυτό το ζώδιο (Αφροδίτη, Ερμής έως τις 14/2, Άρης και Πλούτωνας) θα βοηθήσει στο να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με το σύντροφό σου. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σχετίζονται είτε με μία μετακόμιση είτε -αν δεν ζείτε κάτω από την ίδια στέγη- με μία συγκατοίκηση. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθουν γρήγορες εξελίξεις όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει ή θα κάνεις μέσα σε αυτό το μήνα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του. Καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους όσον αφορά την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος και μπορεί να σε οδηγήσει σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις για τις οποίες μπορεί να μην είσαι σίγουρος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου δημιουργήσει αρκετή εσωστρέφεια και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να αναβάλλεις κάποιες συζητήσεις που θέλεις να κάνεις με το ταίρι σου ή ακόμα και να αναβάλεις -αν είσαι ελεύθερος- ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερω (Αφροδίτη, Ερμής, Άρης αλλά και Πλούτωνας) όπως επίσης και το γεγονός πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 5/2, δείχνει πως η επικοινωνία δεν θα πρέπει να σε «τρομάζει» καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για συζητήσεις.

Αν είσαι ελεύθερος ένα νέο ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φίλους, καθώς οι γνωριμίες θα γίνουν κατά κύριο λόγο μέσω προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό αυτού του μήνα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να αφιερώσετε χρόνο σε συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και σε δημόσιες σχέσεις. Η επικοινωνία και η επαφή με τους άλλους θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις σκέψεις που σχετίζονται με αυτές. Προς το τέλος του μήνα η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις σε μια προσωπική σχέση λόγω διαφορετικών απόψεων.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Φεβρουάριος ξεκινά με πολύ καλές συνθήκες για τη διευθέτηση κάποιων επικοινωνιακών παρεξηγήσεων, καθώς στις 5/2 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα βοηθήσει την επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις να ξέρεις πως μέσα σε αυτό το μήνα θα μπορέσεις να διευθετήσεις κάθε ζήτημα που έχει προκύψει και να μην μείνει καμία εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερω από τα μέσα του Φεβρουαρίου φτάνοντας μέχρι και τα μέσα Μαρτίου στο ζώδιο του Υδροχόου, δείχνει πως θα υπάρχει μία έντονη παρόρμηση για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν προσωπικές υποθέσεις.

Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς αυτός ο μήνας θέλει να προσεγγίσεις τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή -ακόμα και ένα πολύ πρόσφατο φλερτ- με την απαραίτητη υπευθυνότητα. Προς το τέλος του μήνα η σύνοδος Άρη/Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιους διαξιφισμούς με το σύντροφό σου εξαιτίας ενός οικονομικού ζητήματος, όμως προσπάθησε να τους περιορίσεις καθώς αυτοί ενδεχομένως να επεκταθούν και σε διάφορα άλλα θέματα. Αν είσαι ελεύθερος οι τελευταίες ημέρες του μήνα μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις για εσένα, καθώς φαίνεται πως θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα σε μία πολύ πρόσφατη γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου αυτό το μήνα θα έχεις ευκαιρίες να διευθετήσεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής ιδιαίτερα αυτά που σε μπέρδεψαν και είχαν δημιουργήσει ένα συναισθηματικό χάος μη γνωρίζοντας τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις για να διαχειριστείς συγκεκριμένες καταστάσεις αλλά και συγκεκριμένες συμπεριφορές. Η Αφροδίτη έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου και λίγες ημέρες μετά στις 5/2 επιστρέφει και ο Ερμής. Αφροδίτη και Ερμής καταδεικνύουν ευκαιρίες για συζητήσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο είτε σε μία σχέση που έχεις είτε σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί.

Η πολυαστρία που θα υπάρξει αυτό το μήνα στο ζώδιό σου (Αφροδίτη, Άρης, Ερμής μέχρι τις 14/2 και Πλούτωνας) σε φέρνουν στο προσκήνιο, όμως αυτό μπορεί να γίνει «δίκοπο μαχαίρι» καθώς οτιδήποτε και να κάνεις θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων. Αυτός ο μήνας ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του θα δημιουργήσει ένταση στα συναισθήματα και θα φέρει πάθος. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μία προσωπική σχέση μιας και είναι πάρα πολύ πιθανό τα έντονα συναισθήματα να σε αποσυντονίσουν και να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και αντιδράσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Φεβρουάριος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την 1η του μήνα στο ζώδιό σου αλλά και την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 16/2 στον άξονα σου (Λέοντα – Υδροχόου) δείχνει πως θα αναζητήσεις τρόπους για να βάλεις τα όρια σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η συνύπαρξη της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει πως θα νιώσεις την ανάγκη αφενός να βάλεις προτεραιότητές αφετέρου να τις επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις ξεκάθαρες προθέσεις σου. Το να είσαι ειλικρινής και να οριοθετήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου μπορεί να δημιουργήσει ένα παγωμένο κλίμα σε προσωπικές υποθέσεις, όμως να θυμάσαι πως μόνο αν κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου θα βγεις κερδισμένος και θα αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Από τις 5/2 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά και πολύ περισσότερο στις 15/2 που θα περάσει στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συζητήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μία σχέση ή μία γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος και κάνεις μία γνωριμία ιδιαίτερα προς τα τέλη του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα δεδομένα που θα υπάρξουν σε αυτή. Ενδεχομένως να υπάρξουν και πράγματα τα οποία δεν θα γίνουν αμέσως εμφανή μιας και η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει πως κάποιες αισθηματικές υποθέσεις μπορεί να έχουν αρκετό παρασκήνιο.

 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου ο Φεβρουάριος γεμίζει τις μπαταρίες σου και σε βοηθά να αναλάβεις δράση προκειμένου να κερδίσεις κάτι που θέλεις σε προσωπικό επίπεδο και να διαχειριστείς καλύτερα ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις. Μετά τις 5/2 με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω (μην ξεχνάς πως την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου επέστρεψε και η Αφροδίτη σε ορθή πορεία) θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για επικοινωνία και μεγαλύτερη άνεση σε συζητήσεις και επαφές. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος, μιας και οι κοινές παρέες θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα.

Επίσης δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιον που μοιράζεστε ένα κοινό χόμπι ή έχετε κοινούς στόχους μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις 5/2 και μετά θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια παράπονα ή κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με το σύντροφό σου και έτσι να τις αφήσεις οριστικά πίσω σου. Από τις 19/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο και κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα ευχάριστο νέο που θα αφορά μία προσωπική υπόθεση

 

Πηγή: myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *