Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης – Ζητάει τα ρέστα από την παραγωγή

Σε μαύρο πρόβατο του φετινού Survivor μετατράπηκε ο Βαλάντης αλλά όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις. Ο τραγουδιστής περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί την παραγωγή, ζητώντας μάλιστα συγκεκριμένα πράγματα!

Όπως είναι αναμενόμενα, σε ένα ριάλιτι δεν μπορούν να προβληθούν τα πάντα και στο μοντάζ επιλέγονται αυτά που κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Για κακή τύχη του Βαλάντη, ήταν σχεδόν σε όλα μέσα, ως αρνητικός πρωταγωνιστής…

Οι απαιτήσεις του Βαλάντη από την παραγωγή

Ο τραγουδιστής αντιλήφθηκε το τι έχει συμβεί με το που βγήκες από το παιχνίδι καθώς η αλήθεια είναι πως όσο βρίσκεσαι εντός αυτού, δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση για την εικόνα που μπορεί να έχεις βγάλει. Ενδεικτικό του εκνευρισμού του για αυτό που διαπίστωσε είναι πως δεν έχει μιλήσει πουθενά προς παρόν, ούτε καν σε κάποια εκπομπή του ΣΚΑΙ, πράγμα που είναι και στις… υποχρεώσεις των παικτών που συμμετέχουν στο Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Επέστρεψε στη θεατρική σκηνή η Ζωζώ Σαπουντζάκη! Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βαλάντης είναι έξω φρενών με την παραγωγή, θεωρώντας ότι αλλοιώθηκε πάρα πολύ η εικόνα του. Πιο συγκεκριμένα πιστεύει υπήρχαν πολύ καλές στιγμές του, οι οποίες ηθελημένα δεν προβλήθηκαν ποτέ. Αντ’ αυτού βρέθηκε στο επίκεντρο όλων των αρνητικών, με αποκορύφωμα την στιχομυθία με την Ευριδίκη, την οποία δεν είδαμε ποτέ.

Ο Βαλάντης απαιτεί από την παραγωγή με το που εμφανιστεί για πρώτη φορά στον ΣΚΑΙ, να παιχτεί βίντεο που εξηγεί όλους εκείνους τους λόγους που τον έκαναν να αντιδράσει έτσι. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκατασταθεί, εν μέρει, η εικόνα. Μια εικόνα που τσαλακώθηκε αρκετά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ποιοι πέρασαν στον τελικό – Τι είδαμε στον ημιτελικό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *