Σασμός: Ο Χωρισμός Η Εγκυμοσύνη Και Το Μεγάλο Φονικό Που Θα Διαλύσει Το Χωριό!

Σασμός: Ο Χωρισμός Η Εγκυμοσύνη Και Το Μεγάλο Φονικό Που Θα Διαλύσει Το Χωριό!Σασμός: Στην σχέση του ζευγαριού έρχονται βροχές και καταιγίδες! Η συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη αποδείχθηκε μοιραία βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Άγγελο. Αλλά μετά το φονικό η Στέλλα θα τρέξει να βοηθήσει τον Αστέρη.

Σασμός: Ο χωρισμός η εγκυμοσύνη και το μεγάλο φονικό που θα διαλύσει το χωριό!

Η Στέλλα, θα αναλάβει να υπερασπιστεί τον Αστέρη και θα του βρει ελαφρυντικά για τον φόνο. Ο Άγγελος το μαθαίνει και της ζητάει να μην αναλάβει την υπεράσπιση του. Η Στέλλα δεν ακούει τον Άγγελο και πηγαίνει στην φυλακή για να προσπαθήσει να μάθει ακριβώς τι είχε γίνει. Να μπορέσει να του δώσει την καλύτερη υπεράσπιση. Ψάχνει για ελαφρυντικά στοιχεία. Αλλά όταν ο Άγγελος θα μάθει για την συνάντηση της με τον Αστέρη στην φυλακή θα γίνει έξω φρενών και θα συγκρουστούν πολύ άσχημα. Ο Άγγελος αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και τον πιάνουν οι ζήλιες. Της έκανε σκηνή και ήταν η λάθος κίνηση στην πιο κακή στιγμή.

Σασμός: Ο Χωρισμός Η Εγκυμοσύνη Και Το Μεγάλο Φονικό Που Θα Διαλύσει Το Χωριό!

Η Στέλλα που βρισκόταν σε δεύτερες σκέψεις αφού της ξαναβγήκε στην επιφάνειά ο έρωτας της για τον Αστέρη, του ζητά από τον Άγγελο να χωρίσουν. Αλλά θα του εξομολογηθεί κάτι που θα τον διαλύσει. Του λέει πολύ ξεκάθαρα ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη. Το ζευγάρι χωρίζει και ο Άγγελος δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Περίμενε ότι θα είχε μεγάλο μέλλον στην ζωή με την Στέλλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Και τι να κάνω; Θα με σκοτώσει»

Σασμός: Ο Χωρισμός Η Εγκυμοσύνη Και Το Μεγάλο Φονικό Που Θα Διαλύσει Το Χωριό!

Η ζωή της Θεοδώρας και του Γιώργη έρχεται άνω κάτω μετά τα συμβάντα του γάμου. Ο Γιώργης την έχει δει πλέον αλλιώς και κατάλαβε τι εστί …Θεοδώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που φέρεται πλέον διαφορετικά. Φέρεται άσχημα. Μάλιστα δηλώνει πως θέλει να χωρίσει άμεσα. Θα το έκανε νωρίτερα, αλλά ντρέπεται που έχει περάσει τόσος λίγος καιρός από τον γάμο. Ένα γεγονός όμως έρχεται να ταράξει την ζωή τους και να δώσει ελπίδα. Η Θεοδώρα αισθάνεται κάποιες αδιαθεσίες και μπαίνει σε υποψίες για…χαρμόσυνα. Ένα παιδί έρχεται ξαφνικά για να αλλάξει τις ισορροπίες. Όμως φοβάται και δεν θέλει ένα παιδί σε έναν γάμο που κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Ο αδερφός της ο Μανώλης όμως έρχεται για να σώσει την κατάσταση..

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Δευτέρα 24/10/22 Επεισόδιο 13-14

Σασμός: Ο Χωρισμός Η Εγκυμοσύνη Και Το Μεγάλο Φονικό Που Θα Διαλύσει Το Χωριό!

Της συμπαραστέκεται και την βοηθάει ψυχολογικά, ενώ ο Γιώργης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη και αλλάζει στάση. Την σταματάει από το να κάνει έκτρωση και την πείθει πως τα καλύτερα έρχονται. Η ευτυχία τους χτυπάει την πόρτα. Στο χέρι τους είναι να της ανοίξουν. Αλλά για πόσο. Η μοίρα της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Μαθιός θα πλησιάσει ξανα την Βασιλική. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη.

Σασμός: Ο Χωρισμός Η Εγκυμοσύνη Και Το Μεγάλο Φονικό Που Θα Διαλύσει Το Χωριό!

Έτσι ένα βράδυ χωρίς να την βλέπει κανείς, θα στήσει καρτέρι , και θα μαχαιρώσει την Βασιλική, οργισμένη από εκδίκηση. Θα το κάνει η ίδια με το μαχαίρι της. Μάλιστα μετά τον φόνο παίρνει το μαχαίρι και αφού το τυλίξει με το μαντήλι της, θα το θάψει στον κήπο της μέσα σε ένα πιθάρι. Ποιοι θα την βρουν πρώτοι; Ο Νικηφόρος με τον Στεφανή, και το δράμα μόλις αρχίζει να ξεδιπλώνεται…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *