Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 96 , 97 , 98 , 99 , 100

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 96 , 97 , 98 , 99 , 100

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 96 , 97 , 98 , 99 , 100 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1.

               Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 96 , 97 , 98 , 99 , 100

Ήλιος επεισόδιο 96 στις 07/2/22
Επεισόδιο 96 – Β Κύκλος
Ο Δημήτρης παίρνει μήνυμα από τον Τζαφάρ που του ζητάει να συναντηθούν. Ο Νικήτας καταφέρνει να κλέψει τα χρήματα από την εταιρία και τα δίνει στον αδερφό του. Ο φύλακας, όμως, που χτύπησε βρίσκεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και ο Νικήτας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Τζαφάρ εκβιάζει τον Δημήτρη με την ζωή της Αζίζα για να μη δώσει το στικάκι στην Αστυνομία. Ο Στέφανος θέλει να μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές και ζητάει τη βοήθεια του Αχιλλέα, με τον οποίο συγκρούεται έντονα η Αθηνά, καθώς διαφωνεί κάθετα με αυτή την προοπτική.

 

Ο Μιχάλης πηγαίνει στο σπίτι του Σπύρου να ζητήσει συγγνώμη. Τα πράγματα μεταξύ τους δεν θα εξελιχθούν καλά και, όταν αργότερα φτάνει εκεί και η Νέλλη, θα βρει τον Σπύρο πεσμένο στο πάτωμα και τον Μιχάλη από πάνω του… Ο Δημήτρης βρίσκει κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο σπίτι που πιστεύει ότι κρύβουν τη μικρή Αζίζα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Βασιλική Ετοιμάζονται Να Το Σκάσουν

Ήλιος επεισόδιο 97 στις 08/2/22
Επεισόδιο 97 – Β Κύκλος
Η Λήδα είναι σίγουρη πως πίσω από τη διάρρηξη κρύβεται ο Νικήτας και του ζητά εξηγήσεις. Ο Τζαφάρ στέλνει ένα βίντεο στο Δημήτρη με την Αζίζα να παρακαλεί για βοήθεια.

Η Αλίκη και ο Δημήτρης ξεχωρίζουν κάτι φωνές που ακούγονται στο βάθος και αυτό τους δίνει ξανά ελπίδες πως μπορούν να την βρουν. Η Αθηνά, μετά από έντονες πιέσεις των ανωτέρων της, βγάζει ένταλμα να ψάξουν για το στικάκι τόσο στο σπίτι της Αλίκης όσο και στη φάρμα…

 

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

Ο Στέφανος ακούει με ικανοποίηση ότι εγκρίθηκε η μεταφορά του στις Αγροτικές Φυλακές, αλλά η διάθεσή του αλλάζει μόλις ο Διευθυντής τον ενημερώσει πως η σχέση της Αθηνάς και του Αχιλλέα είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Ο Νικήτας βρίσκεται απροετοίμαστος όταν ο Χρήστος φτάνει στο νοσοκομείο και του λέει ξεκάθαρα πως τον θεωρεί ύποπτο για την υπόθεση της διάρρηξης…

Ήλιος επεισόδιο 98 στις 09/2/22
Επεισόδιο 98 – Β Κύκλος
Το ευχάριστο κλίμα της γιορτής που έχει ετοιμάσει η Ελένη για την επιστροφή του πατέρα της ανατρέπεται από ένα τραγικό γεγονός. Ο Δημήτρης αρνείται να παραδώσει στην αστυνομία το στικάκι και τον θέτουν σε διαθεσιμότητα. Εκείνος δρα παρασκηνιακά αλλά αυτό θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον χωρίζει λόγω ενδοοικογενειακής βίας

 

Ήλιος επεισόδιο 99 στις 10/2/22
Επεισόδιο 99 – Β Κύκλος
Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη με τον πατέρα της και είναι συντετριμμένη. Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα. Ο Δημήτρης είναι σε δίλλημα αν πρέπει να συνεχίσει κρυφά την έρευνα για την Αζίζα, με τον φόβο να μην εκθέσει και τον Χρήστο. Μέσα σε όλα αυτά η σχέση του Μιχάλη και της Νέλης φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά.

Ήλιος επεισόδιο 100 στις 11/2/22
Επεισόδιο 100 – Β Κύκλος
Η Λήδα είναι στο πλευρό του Νικήτα, ο οποίος νιώθει υπεύθυνα για την κατάσταση υγείας του φύλακα που χειροτερεύει μέρα με την μέρα. Οι Ελένη έχει κλειστεί στον εαυτό της και όλοι γύρω τους ανησυχούν. Ο Νικήτας δεν αντέχει άλλο και πάει να παραδοθεί. Ο Δημήτρης δέχεται δολοφονική επίθεση. Λίγο μετά την άφιξη του Στέφανου καλούν την Αθηνά με μια αναπάντεχη και συγκλονιστική είδηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *