Άγριες Μέλισσες: Πίσω στην Αθήνα του 1940

Άγριες Μέλισσες: Πίσω στην Αθήνα του 1940Μια αναδρομή στο παρελθόν, πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα του 1940, θα δούμε απόψε το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες κάνοντας πίσω στο χρόνο και βλέποντας την πρώτη γνωριμία της Ζωής και του Ακύλα Μεγαρίτη. Πως γνωρίστηκε το ζευγάρι και ποιος ήταν ο ρόλος της Αιμιλίας σε αυτό;

Η πρώτη γνωριμία του Ακύλα και της Ζωής

Ο Ακύλας, με αφορμή την τωρινή σχέση που έχει με την γυναίκα του Ζωή κάνει διάφορες σκοτεινές σκέψεις μέχρι που πέφτει στα χέρια του μια φωτογραφία από τον γάμο τους. Ο ίδιος όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί, θα έρθει αντιμέτωπος με μια ανάμνηση. Αυτή της πρώτης γνωριμίας του με την γυναίκα του, Ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα πάρτυ γενεθλίων καταλήγει άδοξα

Άγριες Μέλισσες: Πίσω στην Αθήνα του 1940

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε στην Αθήνα, το 1940. Ο Ακύλας μαζί με την Αιμιλία γνωριζόντουσαν από την σχολή και έτσι μια τυχαία συνάντησή τους στο δρόμο στάθηκε σαν αφορμή και έτσι ο Ακύλας μαζί με την Ζωή γνωρίστηκαν και στην συνέχεια γίναν ζευγάρι. Η συγκεκριμένη αναδρομή στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα του 1940, στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται στο μυαλό του Ακύλα την στιγμή που οι δυο τους βιώνουν μια πολύ δύσκολο περίοδο μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 2ου κύκλου 66, 67, 68, 69

Το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται! Ποιος είναι, πραγματικά, ο Ακύλας Μεγαρίτης; Τι κρύβει η ιστορία της ζωής του; Ποια είναι τα λάθη του παρελθόντος που επαναλαμβάνονται; Όλα αυτά θα τα δούμε απόψε το βράδυ στις 22:15 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *