Σασμός – Ο Μαθιός πνίγεται από τύψεις: «Το φορτίο είναι αβάσταχτο»

Σασμός – Ο Μαθιός πνίγεται από τύψεις: «Το φορτίο είναι αβάσταχτο»

Σασμός – Ο Μαθιός πνίγεται από τύψεις: «Το φορτίο είναι αβάσταχτο»

Γεμάτο στις τραγικές ειρωνείες είναι ο Σασμός με τον Μαθιό να μιλάει με τον Νικηφόρο για τον αδερφό του τον φονιά, ενώ τα λόγια που βγαίνουν απ’ το στόμα του μιλούν για τον εαυτό του. Οι Ερινύες κυνηγούν τον Μαθιό κι ο άντρας βρίσκεται στα πρόθυρα της ομολογίας του. Δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλο το φορτίο της δολοφονίας του Στεφανή και σιγά σιγά οι τύψεις αρχίζουν να τον τρώνε.

Ο Νικηφόρος είναι σοκαρισμένος με τη δολοφονία του Πέτρου. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ο Αστέρης μπόρεσε και σκότωσε έναν άνθρωπο. «Πώς το έκανε αυτό το πράγμα ρε Μαθιό; Πώς σκότωσε άνθρωπο; Τι έγινε εκεί πάνω; Πώς έγινε φονιάς;», αναρωτιέται με τον Μαθιό να είναι προβληματισμένος.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών 13-14: Μια δυσάρεστη είδησή ανατρέπει πολλά.

Δεν μπορεί ούτε εκείνος να χωνέψει ότι ο αδερφός του έγινε επίσης φονιάς. «Αυτός που φεύγει κρίμα, αλλά αυτός που έκανε το κακό, το έχει τύψεις μια ζωή μέχρι να φύγει. Μερικές φορές μπορεί να θέλουν να τον πιάσουν για να λυτρωθεί», τονίζει ο Μαθιός με τον πόνο του να είναι εμφανής στο Σασμό.

«Αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που ο φονιάς το μετανιώνει. Μπορεί να έρθει αμέσως, μπορεί μετά από χρόνια, όμως έρχεται. Και τότε το φορτίο είναι αβάσταχτο», ξεστομίζει και ο Νικηφόρος δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάει ο Μαθιός, αλλά το κοινό ξέρει. Ο Μαθιός περιμένει την ώρα και τη στιγμή να αποκαλυφθεί το έγκλημά του. Οι ώρες του είναι μετρημένες και η ομολογία έρχεται ένα βήμα πιο κοντά! Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος κι η Βασιλική όταν το μάθουν;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Επεισόδιο 25: θα συνεχίσει την εγκυμοσύνη η εξοργισμένη Στέλλα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *