Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός γυρίζει την πλάτη του σε Αστέρη και Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός γυρίζει την πλάτη του σε Αστέρη και Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός γυρίζει την πλάτη του σε Αστέρη και Καλλιόπη

Μεγάλη διάλυση θα “χτυπήσει” τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός θα πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση, με αποτέλεσμα ο Αστέρης και η Καλλιόπη να μπουν σε τεράστιο κίνδυνο, στη σειρά Σασμός. Τελευταία στιγμή θα γυρίσει την πλάτη του στους αγαπημένους του, θέλοντας να αποτρέψει το κακό που ακολουθεί.

         Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός γυρίζει την πλάτη του σε Αστέρη και Καλλιόπη

Ο Αστέρης συλλαμβάνεται και η Καλλιόπη οργανώνει την απόδρασή του. Στήνει μία ομάδα, παίρνει στα χέρια της τα όπλα και στήνει καραούλι έξω από το αστυνομικό τμήμα. Όταν ο Αστέρης μεταβιβαστεί από το τμήμα στις φυλακές, η ομάδα της Καλλιόπης θα ορμήξει, με σκοπό να τον σώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία καταστρέφουν τον Δημοσθένη

Ο Μαθιός αρνείται να πάρει μέρος σε αυτό το σχέδιο. Θεωρεί πως, εάν ο Αστέρης αποδράσει, οι Βρουλάκηδες θα εξοργιστούν και θα κυνηγήσουν την οικογένεια, μέχρι να πέσει κι άλλο αίμα στο χώμα. Βέβαια, δε μπορεί να τα βάλει εύκολα με την Καλλιόπη…

Η μεγάλη προδοσία

Η μεγάλη ημέρα φτάνει και όλοι είναι σε ετοιμότητα. Στο σημείο αυτό βρίσκεται και ο Μαθιός, καθώς δεν κατάφερε να το αρνηθεί στην μητέρα του. Όλοι περιμένουν το όχημα που μεταφέρει τον Αστέρη… Αυτό όμως δεν εμφανίζεται ποτέ!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47, 48

Ο Αστέρης οδηγείται κανονικά στη φυλακή, με αποτέλεσμα η απόδραση να μη πραγματοποιείται. Ο Αντώνης έχει δώσει εντολή να μην ακολουθήσουν τον κλασικό δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να πηγαίνει από παράδρομο.

Η Καλλιόπη ψάχνει μανιωδώς να βρει ποιος είναι αυτός που την “κάρφωσε”. Αυτό που δεν ξέρει, είναι πως πίσω από την προδοσία αυτή κρύβεται ο Μαθιός. Ο Μαθιός, θέλοντας να σώσει την οικογένειά του, προδίδει την Καλλιόπη, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να οδηγείται στις φυλακές της σειράς Σασμός.

Δε θα αργήσει να μάθει η Καλλιόπη πως ο γιος της την πρόδωσε. Τότε όλα θα αλλάξουν στην οικογένεια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *