Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος καταστρέφει οικονομικά τους Σταματάκηδες

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος καταστρέφει οικονομικά τους ΣταματάκηδεςΚίνηση – ματ θα κάνει ο Άγγελος με την περιουσία των Σταματάκηδων, στη σειρά Σασμός. Η αλήθεια έχει έρθει -πλέον- στο φως και τίποτα δεν είναι το ίδιο πια. Ο Άγγελος μαθαίνει πως η Καλλιόπη, όχι μόνο του είπε ψέματα, αλλά ήταν και η υπεύθυνη για την μεγάλη καταστροφή της Ανθούλας.

        Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος καταστρέφει οικονομικά τους Σταματάκηδες

Ο παπά Μιχάλης κάνει μία μεγάλη αναδρομή στο παρελθόν, μην αντέχοντας άλλο τα ψέματα. Αναφέρει στον Άγγελο το παρελθόν του, τις ρίζες του, καθώς και την αλήθεια για τους δύο γονείς του, την Ανθούλα και τον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα κλείνει στη φυλακή τ…

Ο ίδιος, θέλοντας να το φτάσει στα άκρα, αποφασίζει να κάνει την Καλλιόπη να υποφέρει. Θέλει να εκδικηθεί στο όνομα της μητέρας του, στο όνομα της γυναίκας που πέρασε φρικτά βασανιστήρια εξαιτίας της

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος καταστρέφει οικονομικά τους Σταματάκηδες

Έτσι, μία μέρα, εκεί που δε το περιμένει κανείς, ο ταχυδρόμος χτυπάει την πόρτα στους Σταματάκηδες. Ένα χαρτί, με την υπογραφή συμβολαιογράφου, ζητάει από την Καλλιόπη να παραχωρήσει την περιουσία της στον ανιψιό της, τον Άγγελο. Η ίδια, εξοργίζεται, τρομάζει στην ιδέα πως θα τα χάσει όλα, την χειρότερη στιγμή!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη χάνει το μυαλό της μετά τον θάνατο του Άγγελου

Ο Άγγελος, όμως, θέλει να της πάρει την περιουσία με κάθε τρόπο, στη σειρά Σασμός. Το φτάνει στα άκρα, ξεκινώντας έναν πόλεμο ασταμάτητο. Η Καλλιόπη είναι έξαλλη. Συνειδητοποιεί πως για να τον νικήσει, πρέπει να περάσει και η ίδια στην αντεπίθεση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *