Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης

Ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 28/1 επεισόδιο της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα καθώς μετά την αποκάλυψη της μηχανορραφίας των γονιών της, η Λίζα που έχει φύγει στην Αθήνα να βρει τον Αλφρεντ είναι αμετανόητη στις εκκλήσεις της Πένης να γυρίσει πίσω και να τον ξεχάσει -διαβάστε εδώ και το spoil που έδωσαν Καζάκου και Νούρκας-.

Οι αποψινές 28/1 εξελίξεις της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Tίτλος επεισοδίου : «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Πένη «στρατολογεί» και τον Λυκούργο σε ένα καινούργιο σχέδιο. Αυτή τη φορά θα δολοπλοκήσουν για να τα ξαναφτιάξουν τα παιδιά.

Ο Μπουκουράν επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στη ζωή της Πένης. Είχε απελαθεί στην Αλβανία και γύρισε στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του αυτή τη φορά, και εργάζονται και οι δυο μαζί στο σπίτι του υπουργού Αναστάσιου Παραζάνα. Επικοινωνεί με την Πένη και ένα βράδυ που λείπει ο υπουργός και η γυναίκα του Μπουκουράν, η Πένη πηγαίνει στην Αθήνα, στο σπίτι του υπουργού να βρει τον εραστή της. Αλλά για κακή τους τύχη επιστρέφουν στο σπίτι και η γυναίκα του Μπουκουράν και ο υπουργός αλλά και ένας πολύ γνώριμος της Πένης. Ο Ηλίας Λαλαμπίρδας, ο βουλευτής της περιφέρειας της.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 48 , 49 , 50

Ημίγυμνος στο instagram ο Ντάνιελ Νούρκα – Χαμός με τις νέες φωτογραφίες του

Σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης η επιτυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» (δείτε εδώ ποιος πολυσυζητημένος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά). Ο 25χρονος πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Νούρκα, ”ρίχνει” το Instagram ενώ έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

«Πέφτουν βροχή» τα likes και τα comments στην δημοφιλή πλατφόρμα καθώς ο ίδιος δεν μοιράζεται απλά μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του, αλλά και φωτογραφίες με το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είχε δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη πως: «Δεν έχω γεννηθεί εδώ, έχω γεννηθεί στην Αλβανία, αλλά ήρθα εδώ με τους γονείς μου σε ηλικία 5 ετών. Στην αρχή είχε έρθει ο πατέρας μου και ήρθαμε κι εμείς όταν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα χαρτιά. Έχω μια μικρότερη αδελφή, 21 ετών, την οποία την έχω βασίλισσα».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Έρχεται αρραβώνας και συγκατοίκηση βόμβα

Όσο για τη σειρά είχε πει: «Υποδύομαι τον Άλφρεντ Ντουρχάι. Είναι ένα παιδί από την Αλβανία. Να ένα πρώτο κοινό στοιχείο με τον Αλφρεντ. Ζει και εργάζεται στην Αγγλία. Ερωτεύεται και έρχεται στην Ελλάδα να γνωρίσει τα πεθερικά του. Όλοι πιστεύουν ότι είναι Άγγλος, λόρδος για την ακρίβεια. Με αυτές τις τιμές με υποδέχονται όταν φτάνω και στην Ελλάδα. Έρχεται όμως η μοιραία στιγμή που μαθαίνουν ότι δεν είμαι Άγγλος λόρδος και εκεί αρχίζει να εκτυλίσσεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας με τις αντιδράσεις των υπολοίπων στο άκουσμα της καταγωγής μου. Όταν διάβασα το σενάριο, το ευχαριστήθηκα»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *