Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τον Στάθη – Γυναίκα «αράχνη» στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τον Στάθη – Γυναίκα «αράχνη» στη ΜάνηΑπανωτά τα χτυπήματα για την Αρετή! Μπορεί ο Στάθης να γύρισε στο σπίτι τους, μία νέα, όμως, γυναίκα εμφανίζεται στην γη της ελιάς και φέρνει ξανά τα πάνω κάτω. Μία νέα ηρωίδα θα εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ταράζοντας την οικογένεια Καπερνάρου.

Ο Στάθης προσπαθεί να πολιορκήσει ξανά την Ιουλία, όμως είναι μάταιο. Εκείνη έχει πάρει την απόφασή της και παραμένει προσκολλημένη στον Κουράκο, με σκοπό να διαγράψει τον μεγάλο αυτόν έρωτα.

Οι εντάσεις ανάμεσά τους δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν, με αποτέλεσμα ο Στάθης να πάρει την μεγάλη απόφαση να μη την ενοχλήσει ποτέ ξανά. Θα γυρίσει στο σπίτι του, πλάι στην Αρετή, με την υπόσχεση πως θα γίνουν μία οικογένεια δεμένη, για χάρη της Βασιλικής και της εγγονής τους.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Κινδυνεύουν ζωές! Αποστόλης και Ανέστης πιάνονται στα χέρια!

Όμως, σύμφωνα με το TV24, μία νέα γυναίκα θα έρθει στην γη της ελιάς. Μία γυναίκα φλογερή, όμορφη, με πολλά κρυμμένα μυστικά. Ο Στάθης θα την γνωρίζει, θα εντυπωσιαστεί από τον χαρακτήρα και την ομορφιά της και στο τέλος θα την ερωτευτεί τρελά.

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τον Στάθη – Γυναίκα «αράχνη» στη Μάνη

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα αυτή γυναίκα θα μοιάζει αρκετά στην Ιουλία, για αυτό και ο Στάθης θα προσπαθήσει να βρει σε εκείνη το “αποκούμπι” του. Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί, δεν είναι απίθανο να δούμε την Βαρβάρα Λάρμου σε αυτόν τον ρόλο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ισμήνη Μπαίνει Στα Σκοτεινά Μονοπάτια Που Χαράζει Ο Κωνσταντίνος

Η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου βρισκόταν και στο Παρίσι, πραγματοποιώντας τα γυρίσματα της Ιουλίας, καθώς η Αντιγόνη Κουλουκάκου δεν μπόρεσε να ταξιδέψει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση