Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης μπλέκει με τους μαφιόζους της φυλακής

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης μπλέκει με τους μαφιόζους της φυλακής

 

Δύσκολες μέρες θα περάσει ο Αστέρης ως φυλακισμένος, στη σειρά Σασμός. Μετά την κράτησή του στο κελί του τμήματος, θα οδηγηθεί κανονικά στις φυλακές, σε έναν χώρο σκληρό και επικίνδυνο.

Ο Αστέρης, παραδομένος στο έλεός του, αρνείται να φάει, να μιλήσει, να κάνει γνωριμίες. Βιώνει το ίδιο μαρτύριο που είχε περάσει ο πατέρας του στο παρελθόν, όταν είχε φυλακιστεί για τον θάνατο ενός Βρουλάκη.

Δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του πως σκότωσε τον Πετρή, πως πλήγωσε την αγαπημένη του Αργυρώ με τόσο άσχημο τρόπο. Ως φυλακισμένος, ο Αστέρης περνάει χρόνο μόνος του, στη σειρά Σασμός, βυθισμένος στο απόλυτο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ανάβει φωτιές σε Χρήστο και Αφροδίτη

Μόνο που, μία σύγκρουση ανάμεσα σε κάποιους συγκρατούμενούς του, θα βάλει και τον ίδιο σε μπελάδες. Μαφιόζοι της φυλακής και άνθρωποι του υποκόσμου θα πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα ένας να τραυματίζεται σοβαρά.

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης μπλέκει με τους μαφιόζους της φυλακής

Ο Αστέρης, άθελά του, θα “μπλεχτεί” σε αυτές τις ομάδες, με αποτέλεσμα οι μέρες του να αλλάζουν δραματικά, στα επόμενα επεισόδια. Ο ισοβίτης Καραπάνος, ένας άνθρωπος με έντονο και σκοτεινό παρελθόν, θα γίνει στο στήριγμά του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Νέες περιπέτειες ξεκινούν για τον πρωταγωνιστή, μέσα στο κελί! Σε τι περιπέτειες θα μπλέξει και ποιες θα είναι οι συνέπειες αργότερα; Θα τον βοηθήσουν αυτές οι παρέες, ή θα κάνουν τη ζωή του ακόμη πιο δύσκολη κι εφιαλτική;

Η απόδραση που σχεδίαζε η Καλλιόπη, απέτυχε. Τώρα, η μόνη που παλεύει για να τον βγάλει από τη φυλακή, είναι η Στέλλα. Θα καταφέρει να τον αθωώσει σύντομα, πριν να είναι αργά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *