Σασμός: Η Σεμίνα ζητά από την Αργυρώ να συναντηθούν

Σασμός: Η Σεμίνα ζητά από την Αργυρώ να συναντηθούν

 

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού είναι καταιγιστικές με αποκορύφωμα την κηδεία του Πετρή. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων βιώνει το δικό της δράμα προσπαθώντας να σταθούν ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Αμέσως μετά την κηδεία του Πετρή, η Σεμίνα στην σειρά Σασμός, επικοινωνεί με την Αργυρώ. Για ποιο λόγο θέλει να συναντηθούν άμεσα;

Η Σεμίνα θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αργυρώ

Αμέσως μετά την κηδεία του Πέτρου η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Σεμίνα η οποία της εκφράζει την λύπη της για όλα όσα συνέβησαν με τον αδερφό της και τον άδικο χαμό του. Η ίδια της αποκαλύπτει πως ήταν στην κηδεία αλλά δεν πλησίασε καθώς όπως λέει ήταν αδύνατον γιατί δεν έπρεπε να την δούνε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δεν φαντάζεστε ποιον χαρακτήρα ήταν να υποδυθεί ο Νίκος Γαλανός στη σειρά

Την επόμενη κιόλας στιγμή, της ζητά να συναντηθούν με σκοπό να της αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει σχετικά με την δολοφονία του αδερφού της. Η Αργυρώ έκπληκτη την ρωτάει τι ακριβώς γνωρίζει περαιτέρω που δεν το γνωρίζουν εκείνοι και δέχεται να συναντηθούν.

Θα αποκαλύψει η Σεμίνα στην Αργυρώ στην σειρά Σασμός όλα όσα είδε την ημέρα του φόνου; Και αν ναι, πως θα αντιδράσει η Αργυρώ; Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή σκηνή που ο πόνος θα κυριαρχεί. Από την μία η Αργυρώ έχασε τον αδερφό της και από την άλλη η Σεμίνα τον αγαπημένο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *