Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντά

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντάΜια όχι και τόσο αναμενόμενη εξέλιξη θα δούμε να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Μάνο και την Αντιγόνη. Τα δυο ετεροθαλή αδέρφια μέχρι στιγμής έχουν ανύπαρκτες σχέσεις αλλά αυτά πολύ σύντομα θα αλλάξει.

Ο Μάνος γνωρίζει καλύτερα την Αντιγόνη στην Γη της Ελιάς

Ο Μάνος μετά από τις πιέσεις που δέχεται από την οικογένεια του, αποφασίζει να κάνει το βήμα και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην αδερφή του, Αντιγόνη. Ο ίδιος με το που εμφανίστηκε στην ζωή τους η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν πολύ ξεκάθαρος απέναντι σε όλους λέγοντας τους πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή δεν είναι και τόσο άγια

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντά

Αυτό όμως όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια θα αλλάξει και οι τηλεθεατές θα δουν έναν διαφορετικό Μάνο όσο αναφορά την ιστορία της Αντιγόνης. Ο ίδιος θα κάνει πρώτος το βήμα και θα την πλησιάσει με την ίδια φυσικά να το αποδέχεται κάνοντας μια κουβέντα μαζί του, η οποία μόνο σε καυγά δεν θα καταλήξει.

Οι δυο τους θα έρθουν αρκετά κοντά και θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σχέση σαν αδέρφια. Αυτό φυσικά θα χαροποιήσει τους πάντες στην οικογένεια των Βρεττάκων και ειδικά τον Ισίδωρο, ο οποίος προσπάθησε με νύχια και με δόντια να πείσει τον Μάνο να της δώσει την ευκαιρία να μιλήσουν και να γνωριστούν καλύτερα. Έτσι, ο Μάνος και η Αντιγόνη θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους στην σειρά Η Γη της Ελιάς, για να γνωριστούν καλύτερα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες. Επεισόδια Γ’ κύκλος : 1 , 2

Όμως, για πόσο θα κρατήσει αυτό; Μήπως πίσω από την απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά του Μάνου κρύβεται κάτι άλλο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *