Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης πιάνει την Άννα και τον Λεωνίδα να κάνουν έρωτα

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης πιάνει την Άννα και τον Λεωνίδα να κάνουν έρωτα

Η Άννα και ο Λεωνίδας ζουν τον έρωτά τους στην γη της ελιάς, χωρίς να ξέρουν πως ο Αποστόλης καραδοκεί. Πράγματι, το ζευγάρι αυτό αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, με την ηρωίδα της σειράς να πετάει στα σύννεφα.

  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης πιάνει την Άννα και τον Λεωνίδα να κάνουν έρωτα

Ο Λεωνίδας επιστρέφει, αποφασισμένος να αφεθεί σε αυτή την σχέση. Η Άννα κάνει πίσω όσα την ενοχλούν σε εκείνον, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία. Έτσι, οργανώνει μία πολύ όμορφη και ρομαντική βραδιά στο σπίτι, για να έρθουν πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης      Σασμός spoiler: Απίστευτο! Η Καλλιόπη φόνισσα – Σφάζει την…

Οι δυο τους περνούν μία νύχτα πάθους. Η Άννα αισθάνεται, επιτέλους, ερωτευμένη και ξέγνοιαστη. Ο Δημήτρης είχε καταφέρει να της κόψει τα φτερά, στο θέμα του έρωτα και των ανθρωπίνων σχέσεων.

Ο Λεωνίδας την κάνει να νιώθει υπέροχα. Οι δυο τους παραδίνονται στη δύνη του έρωτα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Μόνο που τα πράγματα δε θα εξελιχθούν, όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Ο Αποστόλης μπαίνει στο σπίτι και βλέπει πως ο Λεωνίδας πέρασε το βράδυ του με την Άννα, στην γη της ελιάς. Εξοργίζεται με την εικόνα αυτή και φωνάζει στην αδελφή του, έξαλλος για τα κανονισμένα “κρυφά” ραντεβουδάκια πίσω από την πλάτη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ημέρες προβολής της σειράς

Η Άννα προσπαθεί να του εξηγήσει, ενώ σε τεράστια αμηχανία έρχεται και ο Λεωνίδας. Ποια στάση θα κρατήσει ο Αποστόλης απέναντι στο ζευγάρι και πώς θα εξελιχθεί η σχέση της ηρωίδας με το νεαρό εργάτη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *