Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή απελπισμένη παίρνει τους δρόμους ζητώντας βοήθεια

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή απελπισμένη παίρνει τους δρόμους ζητώντας βοήθεια

Ο ρόλος της Ζωής θα μας απασχολήσει αρκετά στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες καθώς δεν θα είναι και λίγα αυτά που βιώσει η ηρωίδα. Η σχέση της με τον Ακύλα πλέον έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο που κυριαρχεί μόνο το μίσος και η τοξικότητα και αυτό θα φέρει στο ζευγάρι μοιραίες συνέπειες.

Η Ζωή ζητά απελπισμένα βοήθεια

Όπως θα παρακολουθήσατε και στο χθεσινό επεισόδιο, η Ζωή αποκάλυψε στον άνδρα της, Ακύλα, πως αυτή τον έχωσε στην φυλακή. Η ίδια μετά από αυτή την φρικτή αποκάλυψη καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει κάνει και τρέχει να σωθεί. Η κατάστασή της είναι πολύ άσχημη με την ίδια να εύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως αν βρεθεί στα χέρια του άνδρα της μετά από όλα όσα του είπε, έχει τελειώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τινάζει τα μυαλά του στον αέρα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ζωή παίρνει του δρόμους μέσα στην νύχτα με σκοπό να σωθεί. Στον δρόμο της θα βρεθεί ο Κωνσταντής μαζί με την Δρόσω, οι οποίοι θα την φυγαδεύσουν από το χωρίο, έτσι ώστε να μην την ανακαλύψει ο Ακύλας, ο οποίος ψοφάει για εκδίκηση την προκριμένη στιγμή. Η Ζωή θα βρεθεί στην Λάρισα στις Άγριες Μέλισσες με τον Ακύλα να κινεί γη και ουρανό με σκοπό να την ανακαλύψει. Θα τα καταφέρει;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός ικετεύει για δανεικά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *