Σασμός: Το γράμμα «φωτιά» παραδίδεται – Τί γράφει μέσα;

Σασμός: Το γράμμα «φωτιά» παραδίδεται – Τί γράφει μέσα;Η Καλλιόπη τα καταφέρνει. Με την βοήθεια του Νικηφόρου στέλνει αυτό το γράμμα στην σπήλια, όπου ο Αστέρης μένει και υποφέρει καθημερινά, στη σειρά Σασμός. Εκεί, ανάμεσα σε βράχους και πέτρες, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να επιβιώσει, να συνέλθει, μετά το φρικτό κακό που έκανε.

           Σασμός: Το γράμμα «φωτιά» παραδίδεται – Τί γράφει μέσα;

Η μητέρα του προσπαθεί να του δώσει δύναμη, μέσα από γράμματα και λόγια παρηγοριάς. Μέσα σε αυτό αναφέρει πως ο Αστέρης δεν ευθύνεται για τίποτα, πως ήταν όλα παγίδα από τους Βρουλάκηδες και πως θα κάνει τα πάντα για να τον φυγαδεύσει, μαζί με τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

Σασμός: Το γράμμα «φωτιά» παραδίδεται – Τί γράφει μέσα;

Αυτό που δεν μπορεί να προβλέψει η Καλλιόπη, είναι πως ο γιος της θα λυγίσει και θα παραδοθεί σύντομα. Ο Αστέρης δεν αντέχει στην ιδέα πως ζει ελεύθερος, ενώ ένας άνθρωπος είναι στο χώμα, εξαιτίας του…

Ο Αστέρης διαβάζει το γράμμα κι ύστερα το καίει, στη σειρά Σασμός. Δεν πρέπει να πέσει στα χέρια κανενός, αλλιώς δε θα μπορέσει να φυγαδευτεί. Μέσα σε αυτό, η Καλλιόπη γράφει αναλυτικά:

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 13/10)

«Γιε μου να μην ανησυχείς, εσύ φέρθηκε αντρίκια παιδί μου. Και ο πατέρας σου’ κει που’ ναι, θα είναι περήφανος για σένα. Σε παγίδευσαν, το ξέρω. Πληρώνουμε τις αμαρτίες τους, όλοι. Ο αδερφός σου τα έχει κανονίσει όλα, θα σε φυγαδεύσει μακριά από το νησί. Κι όταν έρθει η ώρα γιε μου, θα βρω τον τρόπο να έρθω κοντά σου πάλι. Κάνε κουράγιο. Η μάνα σου, που σε αγαπάει και σε νοιάζεται».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *