Σασμός: Η Μαρίνα χάνει το μυαλό της – Το «φάντασμα» του Πετρή

Σασμός: Η Μαρίνα χάνει το μυαλό της – Το «φάντασμα» του ΠετρήΜία σκηνή που κόβει την ανάσα. Ο Πέτρος Βρουλάκης εμφανίζεται στην Μαρίνα σαν φάντασμα, στη σειρά Σασμός. Η αγαπημένη μας ηρωίδα θρηνεί βουβά όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχουμε δει ακόμη κάποιο ηχηρό της ξέσπασμα. Κρατάει τον πόνο μέσα της, παλεύει να σταθεί στα πόδια της, όμως είναι μάταιο.

           Σασμός: Η Μαρίνα χάνει το μυαλό της – Το «φάντασμα» του Πετρή

Το μυαλό της ξεκινά τα παιχνίδια. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Ο Πέτρος έρχεται κοντά της, την κοιτάζει στα μάτια. Η Μαρίνα δακρύζει, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μία συγκλονιστική σκηνή που φέρνει δάκρυα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέο Ειδύλλιο! Αθηνά Και Ιάκωβος Παντρεύονται!

Η Μαρίνα και ο Πέτρος έχουν έναν όμορφο διάλογο, στη σειρά Σασμός. Όταν εκείνη τον ρωτάει γιατί έφυγε, ο Πετρής της απαντά πως δεν έφυγε, πως είναι στο σπίτι, πως τους βλέπει, τους προσέχει… Μάλιστα, της αναφέρει πως κάθε φορά που θα του μιλάει, θα είναι εκεί για να την ακούει.

Η Μαρίνα λυγίζει. Σκύβει να του φιλήσει το χέρι, τα δάκρυα τρέχουν ασταμάτητα. Ο Πέτρος δε χάνει το αγγελικό του χαμόγελο. Κοιτάζει την μητέρα του με αγάπη, προσπαθεί με όμορφα λόγια να την παρηγορήσει.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 11, 12

Λίγο αργότερα, η Μαρίνα θα συνειδητοποιήσει πως ο γιος της δεν ήταν εκεί, πως ήταν όλα ένα παιχνίδι του μυαλού. Η μέρα της κηδείας σκορπίζει τον πόνο σε όλη την Κρήτη. Η γιαγιά Ειρήνη, η Μαρίνα και η Αργυρώ, θρηνούν αγκαλιασμένες τον άδικο χαμό του. Το ίδιο κάνει και η Θοδώρα, η οποία προσπαθεί να κρύψει την θλίψη της από τον αδίστακτο -πλέον- Γιώργη. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο από εδώ και στο εξής…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *