Ισχυρή έκρηξη στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Ισχυρή έκρηξη στους Στύλους του Ολυμπίου ΔιόςΙσχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Τετάρτης σε ημιώροφο εξαώροφου κτηρίου επί της λεωφόρου Συγγρού 3, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται κατάστημα με βιολογικά προϊόντα, στον ημιώροφο υπάρχει διαμέρισμα και στον πρώτο όροφο, διαμέρισμα υπό ανακαίνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη υπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Διαβάστε Επίσης  Κοροναϊός: Φρένο στην άρση των μέτρων έως την Πρωτομαγιά – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια σε ακτίνα μέχρι και τη Μακρυγιάννη και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που τέθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί υπό έλεγχο, έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Συγγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του σταθμού του Μετρό Συγγρού – Φιξ έως και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Διαβάστε Επίσης  Απεβίωσε η Βιργινία Τσουδερού

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *