Σασμός: Ο Άγγελος γυρίζει την πλάτη του στους Σταματάκηδες

Σασμός: Ο Άγγελος γυρίζει την πλάτη του στους ΣταματάκηδεςΜετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος στρέφεται εναντίον των Σταματάκηδων στο Σασμό, την ίδια στιγμή που η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια. Γιατί ο Άγγελος γυρίζει την πλάτη του στην Καλλιόπη και τα ξαδέρφια του;

            Σασμός: Ο Άγγελος γυρίζει την πλάτη του στους Σταματάκηδες

Η δολοφονία του Βρουλάκη έχει ανοίξει έναν νέο κύκλο αίματος προκαλώντας πανικό σε ολόκληρο το χωριό. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ξανά αντιμέτωποι. Ο Αστέρης εξαφανισμένος, η Καλλιόπη αδίστακτη κι ο Μαθιός μετανιωμένος για όλο το κακό που έχει προκαλέσει. Ο Άγγελος δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που έκανε ο ξάδερφός του και προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να σταθεί δίπλα στη Μαρίνα και την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αλήτες, τζάμπα πέθανε το παιδί μου»

Ο Άγγελος ήταν πολύ κοντά με τον Πέτρο. Τον ένιωθε σαν αδερφό του. Σύντομα, μάλιστα, θα μάθει ότι πράγματι ήταν αδερφός του. Η αλήθεια θα λάμψει κι ο Άγγελος επιτέλους θα μάθει την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του. Μαζί με την αλήθεια, όμως, στην επιφάνεια θα έρθουν κι όλα τα ψέμματα της Καλλιόπης.

Ο Άγγελος θα αντιληφθεί ότι η Καλλιόπη τον φλόμωσε στο ψέμα. Θα μάθει ότι εκείνη ήταν που έκλεισε τη μητέρα του στην κλινική κι έδωσε το παιδί – εκείνον – για υιοθεσία. Η καπετάνισσα θα έρθει αντιμέτωποι με τον ίδιο της τον εαυτό κι όλο το χάος που έχει προκαλέσει. Ο Άγγελος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δε θα μπορέσει να συγχωρήσει με τίποτα την Καλλιόπη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Μυρτώ δηλητηριάζει την Άννα

Έτσι, από σύμμαχοι και συγγενείς θα γίνουν εχθροί. Ο Άγγελος θα γυρίσει την πλάτη του στου Σταματάκηδες, στο Σασμό. Ο Μαθιός κι ο Αστέρης θα χάσουν όχι μόνο έναν συγγενή, αλλά έναν πολύτιμο φίλο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *