Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος πιέζει την Μαρίνα να κάνουν παιδί

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος πιέζει την Μαρίνα να κάνουν παιδίΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος πιέζει την Μαρίνα να κάνουν παιδί

Από σαράντα κύματα θα περάσει το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα έρθουν ξανά σε ρήξη, στην γη της ελιάς, με τον πρωταγωνιστή να θεωρεί πως ένα παιδί θα φέρει την ευτυχία και την ολοκλήρωση που χρειάζονται στον γάμο τους.

Ο Μάνος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να δει ξανά την Μαρίνα ευτυχισμένη. Με την ελπίδα πως δε θα χωρίσουν ξανά, της προτείνει κάτι που θα την βάλει σε σκέψεις. Συγκεκριμένα, της προτείνει να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Τελευταία Ώρα – Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15

Η Μαρίνα σαστίζει στο άκουσμα αυτής της πρότασης. Ο θρησκευτικός τους γάμος μέρα με τη μέρα πλησιάζει. Όλα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η ηρωίδα της σειράς να αισθάνεται πολύ πιεσμένη.

Το ζευγάρι αυτό θα έχει έναν έντονο διάλογο. Ο Μάνος θα τονίσει στην Μαρίνα πως ένα παιδί θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο, στην γη της ελιάς. Θέλει πολύ να γίνει πατέρας, γιατί αυτό θα τον ευνοήσει και στο κομμάτι της περιουσίας. Εκείνη, αν και χαίρεται για την αισιοδοξία που δείχνει, του τονίζει πως δεν αισθάνεται έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένταλμα Σύλληψης Του Κουράκου Για Ανέστη Και Αποστόλη

Οι πιέσεις του Μάνου πάνω σε αυτό το θέμα, θα συνεχιστούν. Η Μαρίνα θα αισθανθεί πολύ άβολα, σε σημείο, μάλιστα, να αποφεύγει τέτοιες συζητήσεις, με κάθε τρόπο. Οι καυγάδες δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν, με τον Μάνο να στηρίζει μέχρι τέλους την άποψή του. Λίγο πριν τον γάμο, το ζευγάρι αυτό έρχεται ξανά σε ρήξη. Ποια στάση θα κρατήσει η Μαρίνα απέναντί του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση