Ζωγράφου: Έσερναν το φέρετρο με κουβέρτα στον παγωμένο δρόμο

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Έσερναν το φέρετρο με κουβέρτα στον παγωμένο δρόμο

Ούτε να πεθάνει κάνεις ήσυχος δεν μπορεί σ’ αυτό τον τόπο εν έτει 2022. Οι πραγματικά ιλαροτραγικές όσο και σοκαριστικές εικόνες που ακολουθούν, απεικονίζουν σε όλη της την μεγαλοπρέπεια  την ανυπαρξία και την ανικανότητα της ελληνικής πολιτείας, να διαχειριστεί επαρκώς μια ισχυρή χιονόπτωση, ώστε να μην μετατραπεί σε …Αλάσκα το λεκανοπέδιο Αττικής.

Πραγματικά δεν το χωράει ανθρώπου νους, αυτό που συνέβη χθες Τρίτη στου Ζωγράφου, και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα, όπου τρεις άνδρες προσπαθούσαν να μεταφέρουν φέρετρο με έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή, σέρνοντας το με κουβέρτα πάνω στον καλυμμένο από χιόνια δρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Β. Αποστόλου: Αποσύρεται το ν/σ για τα ζώα συντροφιάς

Τόσο στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάτοικο της περιοχής όσο και στη φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter, απεικονίζεται η απέλπιδα  προσπάθεια των τριών ανδρών που προσπαθούσαν με κουβέρτες να σύρουν το φέρετρο πάνω στο χιόνι και με το ζόρι καταφέρνουν να κρατηθούν όρθιοι στο παγωμένο οδόστρωμα.

Το χιόνι και ο παγετός καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο το έργο τους καθώς γλιστρούν αρκετές φορές στην προσπάθεια να οδηγήσουν το φέρετρο με τον θανόντα προς τη νεκροφόρα κι εν συνεχεία προς την τελευταία του κατοικία…

Διαβάστε Επίσης  Άγια Θεοφάνεια: Η ιστορία της βάπτισης

Εικόνες –σοκ που μόνο ντροπή προκαλούν εν έτει 2022. Ντροπή, για τους υπευθύνους – ανεύθυνους που για μια ακόμη φορά αντί να πάρουν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα για να μην γίνει το λεκανοπέδιο Αττικής… Λαπωνία, έδωσαν ρεσιτάλ ανευθυνότητας, καταδικάζοντας σε απίστευτα μαρτύρια τους πολίτες.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση