Σασμός: Οι σπαρακτικές κραυγές του Αστέρη στη σπηλιά

Σασμός: Οι σπαρακτικές κραυγές του Αστέρη στη σπηλιάΟ Αστέρης κρύβεται στη σπηλιά του, απεγνωσμένος στη σειρά Σασμός. Μετά το φονικό του Πετρή, αναζητά ένα μέρος για να κρυφτεί, ένα μέρος για να ουρλιάξει με όλη του τη δύναμη για το κακό που έκανε άθελά του.

Ο Μαθιός εντοπίζει τον αδελφό του σε άθλια κατάσταση

Ο Πέτρος είναι νεκρός και όλη η Κρήτη θρηνεί. Ο Μαθιός εντοπίζει τον αδελφό του σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αστέρης του αποκαλύπτει πως ακριβώς έγινε το έγκλημα, του αναφέρει πως δεν το ήθελε, πως ο Πέτρος έβγαλε πρώτος το όπλο του, πως το μόνο που προσπάθησε να κάνει ήταν να αμυνθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο γάμος τελειώνει οριστικά

Ο Μαθιός τον αγκαλιάζει και του υπόσχεται πως θα τον φυγαδεύσει εκτός Ελλάδας. Αμέσως, τρέχει στην μητέρα του, αναφέροντάς της πως ο μικρός της γιος είναι καλά, κρυμμένος. Η Καλλιόπη ανακουφίζεται και ξεκινάει τα νέα της σχέδια. Θέλει να τον σώσει, με κάθε τρόπο. Ο Αστέρης περνάει όλο το βράδυ στη σπηλιά, σε άθλια κατάσταση, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Οι σπαρακτικές κραυγές του Αστέρη στη σπηλιάΌλοι θρηνούν στον “Σασμό”

Στο μεταξύ, όλοι θρηνούν. Η Μαρίνα αγκαλιάζει για τελευταία φορά τον γιο της στο νεκροτομείο, με τον αστυνόμο Αντώνη να στέκεται δίπλα της, αμίλητος. Η Μαρίνα και η Αργυρώ τον θεωρούν υπεύθυνο για το κακό που έγινε, κλείνοντας οριστικά την πόρτα τους σε αυτόν τον άνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο εφιάλτης τελειώνει – Θοδώρα και Γιωργής έρχονται κοντά

Ο εφιάλτης για την Θοδώρα έχει ξεκινήσει. Ο Γιώργης της φέρεται απαίσια, με την ηρωίδα να θρηνεί με λυγμούς. Η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο στο νέο της σπιτικό.

Σασμός: Οι σπαρακτικές κραυγές του Αστέρη στη σπηλιά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *