Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Διαλυνά για το κύκλωμα μαστροπείας

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο κύκλωμα μαστροπείας

Μέσα στις επόμενες ώρες θα καταθέσει στις Αρχές, στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και τα οποία αφορούν εκμετάλλευση γυναικών από κυκλώματα μαστροπείας, είπε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος συμμετέχει επικουρικά στην υπεράσπιση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος προανήγγειλε ηχηρές αποκαλύψεις για εμπλοκή και κραταιών προσώπων σε τέτοιου είδους κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών, μέσω και πριβέ πάρτι με υψηλές αμοιβές, τα οποία όπως είπε θα καταθέσει στην Εισαγγελία.

Διαβάστε Επίσης  Ελαιόλαδο: Με φόρα προς τη νέα σεζόν από την άνοδο της τιμής

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας

«Το κύκλωμα εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορώ να σας πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές, ως προς τα πρόσωπα, μερικά εκ των οποίων είναι υπεράνω υποψίας» είπε ο κ. Διαλυνάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ονόματα, πρόσωπα και τρόπος λειτουργίας (σ.σ. σχετικά με τον τρόπο που ψάρευαν τα κορίτσια) αναμένεται να βγουν τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον κ. Διαλυνά.

Διαβάστε Επίσης  Οι εντυπωσιακές παραλίες του Σαρωνικού με τα κρυστάλλινα νερά και τις φυσικές νεροτσουλήθρες!(video)

 

Ερωτηθείς για το ονόματα υπεράνω υποψίας ο κ. Διαλυνάς αναφέρθηκε κυρίως στα επαγγέλματα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Μάλιστα, επεσήμανε με νόημα ότι κοινωνοί των στοιχείων του θα γίνουν απευθείας ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Προϊστάμενους του Εφετείου, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν ενδείξεις για συγκάλυψη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *