Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης επιστρέφει στο Διαφάνι με ένα παιδί

Άγριες Μέλισσες: Ο Σταμάτης επιστρέφει στο Διαφάνι με ένα παιδίΜία ακόμη ανατροπή, έρχεται να αλλάξει ριζικά τη ζωή της Βιολέτας. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνος του στο Διαφάνι, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να βρίσκονται σε σύγχυση, στις Άγριες Μέλισσες. Η πόρτα του καφενείου ανοίγει και όλοι αντικρίζουν τον πρώην σύντροφο της Βιολέτας και υπεύθυνο του μαγαζιού.

Το σοκ είναι τεράστιο. Η Βιολέτα στέκεται σιωπηλή απέναντί του, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως τον βλέπει μπροστά της, μετά από καιρό. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει τυχαία στο χωριό. Κάτι κρύβει και -σίγουρα- χρειάζεται βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αδιάσειστα στοιχεία οδηγούν την Ευτυχία στη φυλακή

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, στο πλευρό του έχει τον μικρό Ζαχαρία. Ο Σταμάτης αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια για την επιστροφή του στο Διαφάνι, με την Βιολέτα να τον παρακολουθεί άναυδη, στις Άγριες Μέλισσες.

Το παιδί αυτό θα φέρει πολλές συγκινήσεις στην ηρωίδα της σειράς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο να δούμε ξανά το ζευγάρι αυτό μαζί. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Έχει αλλάξει ο Σταμάτης ή η παρουσία του στο χωριό θα φέρει ξανά εντάσεις, όπως τότε;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Η Βιολέτα θα αγκαλιάσει αυτό το παιδί κι ένα ολοκαίνουργιο κουβάρι εξελίξεων, θα ξετυλιχθεί συναρπάζοντας τους τηλεθεατές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *