Βοιωτία – Φθιώτιδα: «Κόλλησαν» στα χιόνια και τα τραίνα

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία - Φθιώτιδα: «Κόλλησαν» στα χιόνια και τα τραίνα

Βοιωτία – Φθιώτιδα: «Κόλλησαν» στα χιόνια και τα τραίνα

Πάνω από 4,5 ώρες καθυστέρηση, για την αμαξοστοιχία intercity 54 που ξεκίνησε από την Αθήνα στις 12:22’ με προορισμό Λιανοκλάδι και Θεσσαλονίκη και «κόλλησε» στο ύψος της Λιβαδειάς από πρόβλημα στη μάσκα της.

Μεταξύ του μεγάλου όγκου χιονιού, φαίνεται ότι υπήρχαν κι άλλα αντικείμενα όπως δέντρα και πέτρες που προκάλεσαν ζημιά στην αμαξοστοιχία, όπως και σε μέρος του δικτύου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρή ηλικιωμένη από πυροβολισμό στα Γιαννιτσά - Προσπάθησε να προστατέψει την εγγονή της

Αναπόφευκτο ήταν να «κολλήσει» και η αμαξοστοιχία 56 που αναχωρούσε κανονικά στις 15:22’ από Αθήνα αλλά δεν μπορούσε να παρακάμψει το προπορευόμενο τραίνο μιας και τα προβλήματα από τον όγκο του χιονιού και τα σπασμένα δέντρα εντός της Βοιωτίας ήταν και στις δύο γραμμές.

Θύματα της κακοκαιρίας, έπεσαν ακολούθως και οι αμαξοστοιχίες intercity που κατέβαιναν αντίστοιχα από Θεσσαλονίκη. Η 55 «κόλλησε» στην Τιθορέα και η 57 που ακολουθούσε στο Λιανοκλάδι, όπου έφτασε στις 17:30’.

Διαβάστε Επίσης  Tραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Περίπου στις 18:15’ η 57 αναχώρησε από το Λιανοκλάδι, ενώ στις 17:50’ αναχώρησε από τη Λιβαδειά με μικρές ταχύτητες η αμαξοστοιχία 54, η οποία θα εξυπηρετήσει και τους επιβάτες της επόμενης αμαξοστοιχίας (56).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τραίνο (IC 54) έπρεπε να είχε φτάσει Θεσσαλονίκη στις 16:45.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση