Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα 23/1

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα 23/1Άλλος ένας σκληρός στίβος μάχης που φέρνει αντιμέτωπους Μαχητές και Διάσημους. Ένας αγώνας που απαιτεί ταχύτητα, συγκέντρωση, δύναμη. Ένας αγώνας γεμάτος από λάσπη και δύσκολα εμπόδια. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 23/1 τον αγώνα ασυλίας στο Survivor (Spoiler);

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν νέες αφίξεις. Ο Άρης Σοϊλέδης μπήκε δυναμικά στην ομάδα των Διασήμων, με αποτέλεσμα κάποιοι Μαχητές να δυσανασχετούν. Ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να χαρίσει νίκες στην ομάδα του, φτάνοντάς τη στο τελικό έπαθλο φαγητού.

Αυτό ενόχλησε αρκετά τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος δεν έχει μάθει να χάνει. Οι δύο ήττες που του χάρισε ο Άρης Σοϊλέδης στο αγώνισμα επάθλου, ενόχλησαν τον Μαχητή της μπλε ομάδας. Θα παλέψει, σήμερα, για να φέρει τη νίκη στην ομάδα του;

Διαβάστε Επίσης  Μαρία Σολωμού: Τον Μάριο Αθανασίου τον αγάπησα πολύ

Η ομάδα που κερδίζει σήμερα 23/1

Οι εντάσεις δε σταματούν. Η ασυλία αυτή είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες. Από τη μία πλευρά, οι μπλε είχαν απανωτές απώλειες και φοβούνται για άλλες. Από την άλλη, οι Κόκκινοι κατάφεραν να διώξουν τον Βαλάντη κι αισθάνονται πιο ενωμένοι από ποτέ.

Κανείς δε θέλει να βρεθεί στο Συμβούλιο του Νησιού. Κι όμως, μία ομάδα θα πρέπει να ψηφίσει, είτε στρατηγικά, είτε αγωνιστικά, το άτομο που θεωρεί πως δεν πρέπει να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε Επίσης  Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Σύρο στην Αθήνα

Ποια ομάδα κερδίζει, λοιπόν, σήμερα (23/1) την ασυλία στο Survivor, σύμφωνα με το Spoiler; Φαίνεται πως οι Μαχητές είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη! Αυτό θα τους χαρίσει το πρώτο τοτέμ της ασυλίας και δε θα βρεθούν αντιμέτωποι με απώλεια συμπαίκτη τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *