Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Στέφανο: «Ξεκόλλα από τη μάνα σου!»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Στέφανο: «Ξεκόλλα από τη μάνα σου!»Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης με την προσκόλληση που έχει αποκτήσει ο γιος του, ο Στέφανος με την Αρετή, στην γη της ελιάς. Πράγματι, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, ο νεαρός πρωταγωνιστής δέθηκε αρκετά με την μητέρα του.

             Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Στέφανο: «Ξεκόλλα από τη μάνα σου!»

Η Αρετή εκμεταλλεύτηκε το ενδιαφέρον του, για να τον κρατήσει κοντά της. Μάλιστα, κατάφερε μέσα από τον δικό της μοναδικό τρόπο να τον απομακρύνει από την Μυρτάλη. Ο Στέφανος, όμως, δε τα βλέπει όλα αυτά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το πρώτο φιλί για Λεωνίδα και Άννα

Θεωρεί πως η μητέρα του είναι ευάλωτη, πως υποφέρει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Θέλει να την δει ξανά χαμογελαστή, να της συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο. Μάταια, όμως. Η Αρετή μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερα.

Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Στέφανο: «Ξεκόλλα από τη μάνα σου!»
Η Μυρτάλη θα φτάσει στα όριά της. Ένα μεγάλο ξέσπασμα, θα οδηγήσει το ζευγάρι στον οριστικό χωρισμό.

Η Μυρτάλη θα τον διώξει από το σπίτι, με τα νέα να γίνονται γνωστά σε όλη την Αρεόπολη.

Ο Στάθης, βλέποντας πόσο δεμένος είναι ο Στέφανος με την Αρετή, προσπαθεί να τον συνετίσει στην γη της ελιάς. Πλησιάζει τον γιο του και του ζητάει να μην είναι τόσο προσκολλημένος στην μητέρα του, γιατί δε θα του βγει σε καλό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Μεγάλη ανατροπή- Η Καλλιόπη στηρίζει Αργυρώ και Αστέρη

Ο Στέφανος, αντί να τον ακούσει, ξεσπάει! Του φωνάζει πως εκείνος ευθύνεται για όλα και πως το μεγάλο κακό ξέσπασε από το τότε που κοίταξε άλλη γυναίκα. Ο Στάθης βλέπει πως το παιδί του δεν πρόκειται να κάνει πίσω τον θυμό του και σταματά να τον συμβουλεύει…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *