Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα συλλαμβάνεται από τον Ζάχο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα συλλαμβάνεται από τον ΖάχοΗ Ασημίνα συλλαμβάνεται ξαφνικά, στις Άγριες Μέλισσες, σκορπίζοντας τον τρόμο στην οικογένειά της. Όλα θα ξεκινήσουν από τον Ζάχο Λυκόγιαννη, ο οποίος βάζει στόχο να πολεμήσει τις αδελφές Σταμίρη, για να εκδικηθεί την Ελένη. Θέλει να την κάνει να πονέσει, να την κάνει να τον χρειαστεί, να τρέξει ξανά στο πλευρό του, όπως τότε.

Μόνο που αντί για την Ελένη, θα την πληρώσει άλλο μέλος της οικογένειας. Ο Λάμπρος έχει γραφτεί στην ΕΑΚ και δρα παράνομα, χωρίς να ενημερώσει την αγαπημένη του. Φέρνει στο σπίτι παράνομα έντυπα, τα οποία δεν κρύβει καλά.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 52 , 53

Ο Ζάχος θα τα εντοπίσει και θα κατηγορήσει τις αδελφές Σταμίρη για κατοχή παράνομου υλικού. Η Ελένη θα φτάσει στο σημείο να τα βάλει μαζί του, με τον φόβο πως η εμμονή του Ζάχου απέναντί της, χειροτερεύει.

Η Ασημίνα παίρνει την ευθύνη

Η Ασημίνα θα πάρει την ευθύνη για τις εφημερίδες, τονίζοντας πως είναι δικές της. Θέλοντας να προστατεύσει την Δρόσω και την Ελένη από πιθανή φυλάκιση, φωνάζει στον Ζάχο πως εκείνη τις έκρυψε και πως κάποτε ήταν μέλος της ΕΑΚ. Όχι πια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης ληστεύει την ίδια του την μάνα

Ο Ζάχος, πανέτοιμος να κάνει την Ελένη να πονέσει με τον χειρότερο τρόπο, ζητάει από την Ασημίνα να τον ακολουθήσει στο τμήμα. Η Ασημίνα συλλαμβάνεται στις Άγριες Μέλισσες για αντιστασιακή – παράνομη δράση, σκορπίζοντας τον πανικό στον Πέτρο, σε Σεβαστούς και αδελφές Σταμίρη.

Ο τρόμος την κυριεύει. Η ίδια κατηγορείται για πολύ σοβαρά ζητήματα, τα οποία είναι ικανά να την στείλουν στην εξορία. Η Ελένη ψάχνει τρόπους να την σώσει, φτάνοντας στο σημείο να ικετεύσει τον Ζάχο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *