Άγριες μέλισσες: Αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμό

Άγριες μέλισσες: Αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμόΆγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμό. Ποιος θα της δώσει την χαριστική βολή ;

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι μια μοιραία, αδίστακτη γυναίκα που δύσκολα αφήνεται στα παιχνίδια της μοίρας. Αυτό το διάστημα το σενάριο τη θέλει να βρίσκεται σε διαμάχη με τον Δούκα Σεβαστό και να έχει στα χέρια της όλη την περιουσία της οικογένειας.

Η πανούργα Μυρσίνη που αγαπά με τον δικό της τρόπο τον Δούκα και θέλει να ξαναδεί την οικογένεια της ενωμένη, θα χρησιμοποιήσει την γυναικεία της γοητεία για να αποδείξει στον σύζυγό της ότι μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη όταν το θέλει.

Αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμό
Ετσί θα δεχτεί το φλερτ του Ακύλα που ακροβατεί, το τελευταίο διάστημα αφού τα έχει χάσει όλα. Ο Ακύλας θέλει στο πρόσωπο της Μυρσίνης να εκδικηθεί τον Δούκα και τον Κωνσταντή που τόλμησε να κοιτάξει την γυναίκα του. Εκείνη από τη μεριά της νομίζει πως αν ενδώσει στο φλερτ του θα κάνει τον Δούκα να ζηλέψει και να γυρίσει κοντά της.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Σοκ Στην Σειρά! Η Αθηνά Έγκυος Από Τον Δολοφόνο Του Φίλιππου

Το παράνομο ζευγάρι θα ζήσει μερικές τρυφερές στιγμές, ωστόσο σύμφωνα με το znews.gr τα σχέδια του Ακύλα που θέλει να εκμεταλλευτεί την Μυρσίνη θα χαλάσει ο Μελέτης, που θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να σώσει την ζωή των Σεβαστών. Ο Μελέτης θα ενημερώσει τον Δούκα για την σχέση της Μυρσίνης με το Ακύλα ενώ με τον δικό του τρόπο θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του, δίνοντας ένα τέλος σε αυτό.

Ο Δούκας που πια δεν έχει κανένα συναίσθημα για εκείνην, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί και θα καταφέρει να αρπάξει την περιουσία από τη Μυρσίνη που εν μια νυκτί θα βρεθεί στον δρόμο.

Άγριες μέλισσες: Αυτός σπρώχνει τη Μυρσίνη στο γκρεμό

Η Μυρσίνη όμως δεν έπαψε στιγμή να τον αγαπά. Και είναι έτοιμη να προσπαθήσει με όποιο κόστος να τον φέρει κοντά της. Ο Δούκας γνωρίζοντας την αδυναμία που του έχει θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Θα προσπαθήσει να την εξαπατήσει, πείθοντας την πως μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο τους. H πρωταγωνίστρια θα θυμίζει ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας και θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη για όλα τα κρίματά της. Στα μάτια του Δούκα, η Μυρσίνη δεν θα γίνει ποτέ ξανά η μοιραία γυναίκα που τον κάνει ό,τι θέλει και την ακολουθεί πιστά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Συνδράμει Στον Εντοπισμού Του Μωρού

Η Μυρσίνη Σεβαστού μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει για να μεταπείσει τον Δουκα για τις αποφάσεις του, θα βρεθεί στο χείλος του γκρεμο. Σε μια κίνηση μετάνοιας θα κάνει το μοιραίο λάθος και θα επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα. Η Μυρσίνη τα χάνει όλα μέσα σε μια νύχτα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της

Γνωρίζει πως ο μεγάλος της φόβος είναι η φτώχεια. Όταν την παντρεύτηκε, ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει χρεοκοπημένος, με τη Μυρσίνη να έχει μόνο της όπλο το ισχυρό όνομα της οικογένειάς της που την έκανε περιζήτητη νύφη.

Και τώρα οδηγείται στην καταστροφή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση