Σασμός Spoiler: Πολύ Σοβαρή Η Κατάσταση Της Θεοδώρας

Σασμός Spoiler: Πολύ Σοβαρή Η Κατάσταση Της ΘεοδώραςΣασμός Spoiler: Κοντά στην κατάθλιψη θα φτάσει η Θοδώρα, στη σειρά Σασμός, με την κατάστασή της να γίνεται όλο και πιο σοβαρή. Δε μιλάει, δεν τρώει, όλη μέρα θρηνεί για τον άδικο χαμό του Πέτρου, θεωρώντας τον εαυτή της υπεύθυνο για το κακό που έγινε.

Σασμός Spoiler: Πολύ σοβαρή η κατάσταση της Θεοδώρας

Ο γάμος της με τον Γιώργη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Εκείνος έχει δώσει τελεσίγραφο στους γονείς της πως, εάν η κόρη τους δεν αλλάξει μέσα σε τρεις μήνες και δεν πάρει σοβαρά τη σχέση τους, θα την χωρίσει επεισοδιακά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος νεκρός – Η Φιλαρέτη δεν συναντά πότε τον γιο της

Η Θοδώρα, όμως, δεν ενδιαφέρεται. Όλη η Κρήτη είναι μαυροφορεμένη, όπως κι εκείνη. Ήταν ερωτευμένη με τον Πέτρο, όσο κι αν τον μισούσε, όσο κι αν ζητούσε απελπισμένα εκδίκηση από εκείνον. Ο Μανόλης βλέπει την αδελφή του να υποφέρει, χωρίς να γνωρίζει το γιατί. Μάλιστα, δέχεται να την βοηθήσει στον γάμο της με τον Γιώργη, μιλώντας της, παρακινώντας τη να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ μετά τη δίκη αποφασίζει να γυρίσει στη Κρήτη

Όλοι ανησυχούν για τη Θοδώρα, στη σειρά Σασμός, καθώς δείχνει πως αγγίζει την κατάθλιψη. Σταδιακά, θα αποφασίσει η ίδια να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της, επιστρέφοντας στη δουλειά. Μόνο που εκεί θα έχει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τις τύψεις της για τον Πετρή, ακόμη μια φορά. Η προσπάθεια να γυρίσει στη δουλειά θα είναι μάταιη, μετά από αυτή τη συνάντηση και ολοένα θα βυθίζεται στο δικό της κενό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *