Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ικετεύει να δει την Αργυρώ στη φυλακή

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ικετεύει να δει την Αργυρώ στη φυλακήΟ Αστέρης ικετεύει μέσα από τη φυλακή να δει την Αργυρώ, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την οικογένειά του, στη σειρά Σασμός. Σε μία επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Μαθιός, θα δει τον αδελφό του ερείπιο.

          Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ικετεύει να δει την Αργυρώ στη φυλακή

Οι στιγμές στη φυλακή είναι βασανιστήριο για τον Αστέρη, ο οποίος μαραζώνει για το φονικό που έκανε άθελά του. Η Καλλιόπη είναι διατεθειμένη να το φτάσει στα άκρα, προκειμένου να τον δει ξανά ελεύθερο.

Σασμός: η Καλλιόπη οργανώνει την απόδραση του Αστέρη!

Οργανώνει μία απόδραση, στήνοντας μία ομάδα με δικά της έμπιστα άτομα. Ο Αστέρης δε γνωρίζει τίποτα και ο Μαθιός είναι έμμεσα ο βοηθός της, παρόλο που την εμποδίζει να φέρει εις πέρας αυτό το φρικτό κι επικίνδυνο σχέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Σοκ: Ο Ιάσονας δίνει τα παιδιά σε άλλη γυναίκα

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης ικετεύει να δει την Αργυρώ στη φυλακή

Ο Αστέρης σε άσχημη κατάσταση

Ο Μαθιός επισκέπτεται τον αδελφό του, γεμάτος από τύψεις κι ενοχές. Ο Αστέρης τον κοιτάζει στα μάτια, στη σειρά Σασμός και τον ικετεύει να του φέρει την Αργυρώ στη φυλακή για να τη δει. Ο Μαθιός παγώνει. Πώς να ζητήσει κάτι τέτοιο;

Σασμός: Έξαλλος ο Άγγελος με την Στέλλα – Ο ρόλος του Αστέρη

Ο Αστέρης τον παρακάλαει με όλες του τις δυνάμεις. Θέλει να κοιτάξει στα μάτια την αγαπημένη του, να της εξηγήσει πως δε το έκανε επίτηδες, πως δεν είχε σκοπό να στείλει στο χώμα τον αδελφό της. Ο Μαθιός του υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί. Μέσα του, βέβαια, γνωρίζει πως αυτό είναι μάταιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πάνω στο φέρετρο του Άγγελου, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

 

Στο μεταξύ, ο θυμός της Αργυρώς όλο και φουντώνει. Καθημερινά σκέφτεται τρόπους να εκδικηθεί τον Αστέρη, για τον πόνο που προκάλεσε στην ίδια και στην οικογένειά της. Ο πόνος της είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα να μη βλέπει καθαρά. Μία κίνηση επικίνδυνη, θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *