Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει εν ψυχρώ – Συνεχίζει τον κύκλο δολοφονιών

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει εν ψυχρώ – Συνεχίζει τον κύκλο δολοφονιώνΗ Καλλιόπη δολοφονεί εν ψυχρώ στη σειρά Σασμός, συνεχίζοντας τον αποτρόπαιο αυτόν κύκλο δολοφονιών. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα θολώσει, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της και θα επιτεθεί σε έναν άνθρωπο που δεν αντέχει να βλέπει…

Ο ένας της ο γιος είναι φυλακισμένος, επειδή συνέχισε μία βεντέτα που ξεκίνησε ο άλλος. Η Καλλιόπη παλεύει να ελευθερώσει τον Αστέρη από τη φυλακή, σχεδιάζοντας την απόδρασή του.

Ο Μαθιός δε δέχεται να την βοηθήσει, με την κατάσταση να βγαίνει ξανά εκτός ελέγχου, ανάμεσα σε μητέρα και γιο. “Δε θα αφήσω τον αδελφό σου στη φυλακή, εξαιτίας σου!”, θα του φωνάξει απελπισμένα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Το φρικτό φονικό

Λίγο πριν την απόδραση, ο Μαθιός, αντιλαμβανόμενος σε τι κίνδυνο μπαίνει, επισκέπτεται για τελευταία φορά την Βασιλική. Πριν γίνει το μεγάλο κακό, θέλει να την χορτάσει, να περάσει λίγες στιγμές μαζί της. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να πάρει το όπλο του και να επιτεθεί στους αστυνομικούς, βγάζοντας από την κλούβα μεταφοράς τον αδελφό του. Δε ξέρει αν θα γυρίσει ζωντανός.

 

Η Καλλιόπη βλέπει πως ο γιος της έχει χάσει το μυαλό του για αυτή τη γυναίκα! Συνειδητοποιεί πως εάν δεν ήταν εκείνη, δε θα γινόταν αυτό το μεγάλο κακό που έχει καταστρέψει την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει: H Έλλη αναρρώνει στο νοσοκομείο

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει εν ψυχρώ – Συνεχίζει τον κύκλο δολοφονιώνΘολωμένη, χωρίς να βλέπει μπροστά της, η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Της επιτίθεται ένα βράδυ, κόβοντάς της τον λαιμό. Έπειτα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, τυλίγει το μαχαίρι σε ένα μαύρο μαντήλι και το κρύβει. Ο πανικός και ο θρήνος σκορπίζονται στην Κρήτη.

Σασμός spoiler: Απίστευτο! Η Καλλιόπη φόνισσα – Σφάζει την…

Πριν καλά καλά χωνέψουν τον θάνατο του Βρουλάκη, μέλος από την οικογένεια Σταματάκη πέφτει στο χώμα. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο πια, για κανέναν…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>>ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση