Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του Αστέρη

Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του ΑστέρηΗ Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα. Σχεδιάζει την απόδραση του Αστέρη, με τον πιο σκληρό τρόπο, στη σειρά Σασμός. Θέλει να ελευθερώσει το παιδί της από τη φυλακή, να το φυγαδεύσει σωστά αυτή τη φορά.

         Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του Αστέρη

Καλεί δικά της άτομα, από όλη την Κρήτη. Συγγενείς δικούς της, αλλά και του άντρα της. Τους εξηγεί πως η βεντέτα άνοιξε ξανά, θυμίζοντάς τους τον σκληρό τρόπο που πέθανε ο Βασίλης Σταματάκης.

Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

Μέσα στο τμήμα έχει άτομο να της μεταβιβάζει τις πληροφορίες. Αυτό θα την βοηθήσει σημαντικά στο να μάθει πότε μεταφέρεται ο Αστέρης από τη φυλακή στο δικαστήριο. Εκεί είναι που θα γίνει η απόπειρα απόδρασης…

Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του Αστέρη

Η ομάδα της Καλλιόπης

Η απόδραση του Αστέρη θα βάλει σε κίνδυνο πρωταγωνιστές και αστυνομικούς, στη σειρά Σασμός. Η ομάδα της Καλλιόπης είναι προετοιμασμένη για όλα. Κουβαλάει όπλα, σκοινιά, οτιδήποτε μπορεί να εμποδίσει την αντίσταση των αστυνομικών.

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Ο Αστέρης δε περιμένει αυτό που θα συμβεί. Μένει στην “κλούβα” και μεταφέρεται από τις φυλακές στα δικαστήρια, με την Στέλλα να βρίσκεται εκεί, να τον περιμένει. Παρά τις αντιδράσεις του Άγγελου, έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σασμός: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην απόδραση του Αστέρη

Ο Μαθιός είναι κάθετος με τα σχέδια της μητέρας του. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να βάλει σε τέτοιο κίνδυνο τους εαυτούς τους. Η Καλλιόπη τον ικετεύει, προσπαθεί να τον πείσει με κάθε τρόπο, ακόμα και χτυπώντας τον στο κομμάτι των ενοχών και των τύψεων. Ο Μαθιός, στο τέλος, δέχεται να απελευθερώσει τον αδελφός του, γεμάτος φόβο για όσα ακολουθούν…

πηγή

 

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *