Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος παρατά την Αθηνά κι εξαφανίζεται

Κι όμως, όλα ανατρέπονται ξανά. Ο Ιάκωβος και η Αθηνά, μπορεί να έχουν έρθει κοντά στην γη της ελιάς, όμως τα συναισθήματά τους δεν είναι αμοιβαία. Ο Ιάκωβος είναι ερωτευμένος με την Αθηνά και κάνει τα πάντα για να την έχει κοντά του. Εκείνη είναι ακόμη διστακτική να προχωρήσει στο επόμενο βήμα μαζί του.

            Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος παρατά την Αθηνά κι εξαφανίζεται

Η επίσκεψή τους στο Σούνιο θα είναι αρκετή για να βάλει σε σκέψεις. Η Μαρία θα τους υποδεχτεί με μεγάλη χαρά. Ο Ιάκωβος θα την συμπαθήσει και οι δυο τους θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη φιλία. Η Μαρία θα καταλάβει αμέσως πως ο Βρεττάκος είναι ερωτευμένος με την κόρη της και θα προσπαθήσει να την πείσει να αφεθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Μυρτάλη μαζεύουν την Αντιγόνη από το δρόμο

Η Γη της Ελιάς: Δημήτρης και Ιάκωβος στα μαχαίρια για την Αθηνά

Η Αθηνά, όμως, δεν είναι έτοιμη. Δε μπορεί να πει ακόμη το μεγάλο ναι σε αυτή τη σχέση. Από τη μία πλευρά, ο Ιάκωβος παραμένει αδελφός του Ιπποκράτη (επομένως προβλέπεται κατακραυγή). Από την άλλη, η καρδιά της είναι τσακισμένη, μετά τη συμπεριφορά του Δημήτρη…

Ο Ιάκωβος ξεσπά

Ο Ιάκωβος συνειδητοποιεί πως δε θα μπορέσει να είναι μαζί με την Αθηνά, στην γη της ελιάς. Όσο βλέπει πως εκείνη δεν είναι σίγουρη, τόσο διχάζεται. Αυτό που γνωρίζει είναι πως είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί της. Κι αυτό το συναίσθημα δε μπορεί να το ελέγξει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή απελπισμένη παίρνει τους δρόμους ζητώντας βοήθεια

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Έτσι, ο Ιάκωβος αποφασίζει να φύγει από το Σούνιο, εξηγώντας στην Αθηνά πως δε μπορεί να είναι άλλο κοντά της. Δεν μπορεί να ελπίζει σε έναν έρωτα μονόπλευρο. Μαζεύει τα πράγματά του κι επιστρέφει στη Μάνη, κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Αυτό θα βάλει σε σκέψεις την Αθηνά. Θα πάρει την μεγάλη απόφαση να του φωνάξει το “ΝΑΙ” ή θα τελειώσουν όλα άδοξα, πριν καν αρχίσουν;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση