Έτσι «ψάρευε» κοπέλες ο Μάνος Παπαδόπουλος

Ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Ζούγκλα», στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μετρ του «Αχίλλειον», Μάνος Παπαδόπουλος, επικοινωνούσε μέσα από τα social media με κορίτσια που γνώριζε στο «Αχίλλειον», καθώς ήταν πελάτισσες, καλώντας τες σε αυτά τα περίφημα πάρτι. Από το ντοκουμέντο της συνομιλίας φαίνεται ξεκάθαρα πόσο πιεστικός ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος προς την κοπέλα και πως η κοπέλα προσπαθούσε να τον αποφύγει, μέχρι που αναγκάστηκε τελικά να μην απαντήσει καθόλου στα κελεύσματα του μετρ του «Αχίλλειον».

Η κοπέλα, που είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, ήταν πελάτισσα στο «Αχίλλειον» και λόγω της δουλειάς της ήταν αναγκασμένη να απαντάει ευγενικά σε όλους για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην εργασία της. Η επικοινωνία του μετρ των πάρτι ξεκινούσε γύρω στις 9 το βράδυ με στόχο να καλεί κοπέλες στα περίφημα πάρτι και στους χώρους όπου κινούνταν οι πελάτες του και γύρευαν συντροφιά. Άπλωνε το δίχτυ του σε πολλές κοπέλες ελπίζοντας ότι κάποια θα «τσιμπήσει» και θα βγει για «ποτάκι» με αυτόν και τους «φίλους» του.

Διαβάστε Επίσης  Φθινόπωρο: Ξεκινά και επίσημα σήμερα - Τι ώρα είναι η φθινοπωρινή ισημερία

Αρχικά ο ίδιος για να προσεγγίσει μια κοπέλα έστελνε μηνύματα με καρδούλες και εκφραζόταν ευγενικά, έτσι ώστε να πείσει το υποψήφιο θύμα να τον εμπιστευτεί και να βγει μαζί του.

Εάν λάμβανε αρνητική απάντηση, επέμενε με φορτικότητα, κι αν έβλεπε απροθυμία για το πάρτι, συνέχιζε να ασκεί πίεση στο θύμα έτσι ώστε να βρεθούν έστω και οι δυο τους, με σκοπό το θύμα να αποκτήσει οικειότητα μαζί του για να το μεταπείσει ευκολότερα την επόμενη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Θρίλερ με την απαγωγή στον Πειραιά: Η σιγή ιχθύος, τα λύτρα και το πρόσωπο-«κλειδί»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *