Σασμός – Μαρίνα: «Καλά δεν ντράπηκες να ανακρίνεις τα παιδιά μου»

Ο πόλεμος ανάμεσα στην Μαρίνα και τον Αντώνη ξεκινά στην σειρά Σασμός με τις συνέπειες να είναι μεγάλες καθώς μετά από όλα όσα θα συμβούν, το ζευγάρι πολύ δύσκολα θα ξανασταθεί στα πόδια του με σκοπό να είναι μαζί. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί, η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αντώνη στο τμήμα και η κουβέντα τους θα πάρει άλλες διαστάσεις.

Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Η Μαρίνα ξεσπά στον Αντώνη στην σειρά Σασμός

Η Αργυρώ και ο Πέτρος καλούνται στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Θεοδώρα έκανε το θαύμα της για ακόμα μια φορά και τα δυο αδέρφια θα βρεθούν μπλεγμένοι και πολύ δύσκολα πια θα βρουν το δίκιο τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μία φωτογραφία κυκλοφορεί στη Μάνη και διχάζει

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Μαρίνα μαθαίνοντας το αυτό παγαίνει στο Τμήμα και στον Αντώνη και μια άσχημη λογομαχία μεταξύ τους ξεσπά. Η ίδια έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε πως ο άνθρωπός της πίστεψε έστω για μια στιγμή πως τα παιδιά της τόσο καιρό λέγανε ψέματα.

Σασμός: Η Μαρίνα σε τετ α τετ με τον Αστέρη μετά τον φόνο

«Είσαι δικός μας άνθρωπος εσύ, ή είσαι ένας μπάτσος σαν τους άλλους; Νόμιζα ότι είχα βρει κάποιον αλλά τελικά έκανα λάθος» είναι μια φράση που του λέει. Ενώ με την σειρά του ο Αντώνης της απαντά: «γιατί μου είπες ψέματα Μαρίνα; Γιατί προσπαθήσατε να με ξεγελάσατε με ψεύτικο άλλοθι για τον φόνο του Στεφανή, εσύ και τα παιδία σου;» Αυτά είναι κάποιες από τις κουβέντες που θα ανταλλάξουν απόψε η Μαρίνα και ο Αντώνης στην σειρά Σασμός. Ποια θα είναι άραγε η κατάληξη της συνάντησής τους;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντώνης και Γεράσιμος ψάχνουν απεγνωσμένα τον Καραπάνο

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *