Η γη της ελιάς: το ατύχημα που αλλάζει τις ισσοροπίες!

Η γη της ελιάς: το ατύχημα που αλλάζει τις ισσοροπίες!

Η γη της ελιάς: το ατύχημα που αλλάζει τις ισσοροπίες!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επεισόδια που έρχονται στη Γη της ελιάς για την σχέση μεταξύ Ισίδωρου και Κωνσταντίνου, αφού ένα μικρό «ατύχημα» θα αποκαλύψει μεγάλες αλήθειες…

               Γη της ελιάς: μια απρόσμενη σύμπτωση τα αλλάζει όλα

Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή. Νωρίτερα ο Μάνος και ο Ισίδωρος έχουν ένα έντονο διάλογο σχετικά με την Αντιγόνη και τα παντρολογήματα του πρώτου: «Δεν θα φύγεις πριν σου πω αυτό που θέλω! Τι σε έπιασε και πήγες να πεις στη Χάιδω ότι παντρολογιέσαι; Ήρθε εδώ και μου ζήταγε τον λόγο! Είδα κι έπαθα να την ηρεμήσω..» Ο Μάνος απαντάει σε ανάλογο ύφος κι ο πρωινός καυγάς συνεχίζεται: «Δεν δίνω δεκάρα! Εγώ της το ξεκαθάρισα και τέλειωσε αυτό το θέμα! Αυτό ήταν; Να φύγω τώρα;»

Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Ο Ισίδωρος τότε επαναφέρει το θέμα σχετικά με την Αντιγόνη: «Να ξέρεις ότι στο θέμα της Αντιγόνης δεν κάνω πίσω! Θα τη φέρω εδώ να μείνει και καλά θα κάνεις να το δεχτείς!» Ο Μάνος όμως λέει πως όσο είναι αυτός εκεί αυτή δεν θα πατήσει το πόδι της, δεν θα παραχωρήσει το σπίτι του και θα της σπάσει τα νεύρα. «Ε, τότε να φύγεις! Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό παντρεύεσαι! Γιατί δεν πας να μείνεις με την ξεβράκωτη; Φοβάσαι μη την εκθέσεις; Πήγαινε να μείνεις μαζί της!»

    Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Αργότερα, μέσα στη μέρα, ο Ισίδωρος θα τηλεφωνήσει έξαλλος στον Κωνσταντίνο για να του πεί ότι θέλει να τα πούνε από κοντά γιατί ο Μάνος τον έχει εκνευρίσει και του έχει σπάσει τα νεύρα. Ο Κωνσταντίνος όμως δεν είναι σε θέση για κουβέντα γιατί έχει δουλειά και του κλείνει το τηλέφωνο. Δεν το κλείνει όμως καλά (σταθερό τηλέφωνο), κι αυτό έχει παραμείνει ανοιχτό με τον Ισίδωρο να μπορεί να παραμένει στη γραμμή και να ακούει την παρακάτω συνομιλία:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Έχω βρει έναν γέρο με προβλήματα υγείας.. Κάνει ινσουλίνη και έχει τρία ακίνητα στη Σπάρτη.

ΚΩΝ/ΝΟΣ Ωραία. Προχώρα το, όπως με τους άλλους. Αλλά να γράψει πρώτα τα ακίνητα. Ποια κοπέλα έχουμε να τους στείλουμε για να τον φροντίζει;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αυτή τη δικιά σου.. είναι τσακάλι…

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

ΚΩΝ/ΝΟΣ Δεν κάνει αυτή! Άστο, θα το ψάξω εγώ.. Μου έχουν συστήσει μια.. Δεν πρέπει να τον «καθαρίσει» όμως με το που θα την προσλάβει.. Αν τα κακαρώσει αμέσως θα την υποπτευθούν….

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *