Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός. «Να νεκροφιλήσεις τον γιο σου»

Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός. «Να νεκροφιλήσεις τον γιο σου»Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός. «Να νεκροφιλήσεις τον γιο σου»

Οι εξελίξεις τρέχουν και αυτή την εβδομάδα στη σειρά Η γη της ελιάς, και έτσι στο επεισόδιο της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου θα δούμε τον Φίλιππο να πείθει τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες την Βασιλική να γυρίσουν στην Αρεόπολη και την Χάιδω να τους υποδέχεται θερμά στο σπίτι της: «Καλώς τους! Δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλη χαρά έχω! Κορίτσι μου, είσαι στο σπίτι σου πια! Έλα να καθίσεις.. Βασιλικούλα μου, μεγάλωσε κι άλλο η κοιλίτσα σου.. Το «ακούς» το μωρό; Να σου στύψω μια πορτοκαλάδα; Θέλεις να ξαπλώσεις; Όλα θα πάνε καλά από ΄δω και πέρα.»

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά να χτυπήσει την Βασιλική

Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός. «Να νεκροφιλήσεις τον γιο σου»

Η γη της ελιάς: Άγριος καυγάς Χάιδως και Αρετής

Πριν από τον επιστροφή όμως του Φίλιππου και της Βασιλικής θα παρακολουθήσουμε την Αρετή να πηγαίνει στο σπίτι της Χάιδως και να μαλώνουν, με την πρώτη να είναι πάρα πολύ εκνευρισμένη:«Φτου σου ξεφτιλισμένη! Ποιος ξέρει με τι ψευτιές και καμώματα μπλέξατε το κορίτσι μου στα νύχια σας!!! Κοψόχρονος να σε βρει καταραμένη!»

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η Χάιδω μάταια προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της να τα αφήσουν όλα πίσω αφού τώρα περιμένουν το εγγονάκι τους. Η Αρετή όμως συνεχίζει να είναι έξαλλη: «Ο σπόρος ο δικός σας, ποτέ δεν θα ανθίσει στο δικό μου σπίτι! Σε έπιασε ο πόνος τώρα! Να τη χέσω την ευαισθησία σου! Όταν έστειλες τον γιό σου να σκοτώσει τον δικό μου, είδα τα μάτια του παιδιού μου σβησμένα! Παραλίγο να το θάψω! Στον πάτο σου να τη χώσεις τη συγνώμη! Ό,τι έγινε δεν ξεγίνεται! Και σα να μην έφτανε αυτό, μου πήρες και την κόρη μου! Καταραμένος να είναι ο γιός σου και να τον νεκροφιλήσεις!»

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Παράλληλα η Αρετή συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να μείνει κοντά της αλλά αυτός δεν κάνει πίσω και συνεχίζει να αρνείται: «Έφαγα τη μουστρουχιά στα μούτρα και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.. Τα παιδιά είναι για να φεύγουν από κοντά μας.. Ο σύντροφος είναι αυτός που θα μείνει δίπλα μας.. Αλλά τώρα μιλάω γι΄ αυτές που είναι τυχερές.. Ζήσαμε μια ζωή μαζί στις χαρές και στις πίκρες και θα τα σπάσουμε τώρα; Αντί να συνεχίσουμε τη ζωή μας αγαπημένοι, χωρίζουμε;; Εμείς;; Ε, δεν το πιστεύω! Κάνε εσύ το πρώτο βήμα κι όλα τα άλλα άστα σε μένα! Γύρνα πίσω και θα τα ξεχάσουμε όλα! Θα συνεχίσουμε όμορφα κι αγαπημένα.. Έχουμε φουρτούνες μπροστά μας Στάθη. Η κόρη μας θα φέρει στον κόσμο το παιδί αυτουνού! Ενωμένοι θα το αντιμετωπίσουμε! Μόνος του ο καθένας θα λυγίσει! Γύρνα έστω σα φίλος.. φτάνει να μένεις εδώ και ας κοιμόμαστε σε χωριστά δωμάτια… »

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα βαφτίζει το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *