Η Γη της Ελιάς: Ενέδρα θανάτου στον Στέφανο – Ποιος και γιατί τον κυνηγά;

Κι όμως, ο Στέφανος θα βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, στην γη της ελιάς. Υπάρχει κάποιος που θέλει με κάθε τρόπο να τον καταστρέψει, που θέλει να τον βλάψει, να του κάνει κακό. Ο Στέφανος συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος στη Μάνη, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολουθεί.

Η σχέση του με την Μυρτάλη παραμένει εκρηκτική. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες, με την Αρετή να μπαίνει εμπόδιο στη σχέση αυτή. Μόνο που δεν είναι η Αρετή το πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Γεωργία και Στρατής μπλέκουν σε δολοφονία

Ένας άνθρωπος θέλει να κάνει κακό στον Στέφανο Καπερνάρο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη. Οι εφιάλτες του συνεχίζουν, τα φάρμακα παραμένουν στο συρτάρι και η εμμονή του νεαρού ολοένα και μεγαλώνει.

Θέλει να κάνει δική του την Μυρτάλη και μάχεται καθημερινά με τον εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος τον παρακινεί σε κάτι σκοτεινό και κακό: Να σκοτώσει τον Στέφανο Καπερνάρο, τον άνθρωπο που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία του!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η ιστορία της Αναχίτ φέρνει δυο νέες αποκαλύψεις

Έτσι, ο Στέφανος μπλέκεται άθελά του σε περίεργα μονοπάτια, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης ετοιμάζει το επόμενό του χτύπημα, στήνοντας ενέδρα θανάτου στον πρωταγωνιστή. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση, για να έχει την Μυρτάλη δική του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *