Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Είσαι ευτυχισμένη με αυτόν;»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Είσαι ευτυχισμένη με αυτόν;»Μία τυχαία συνάντηση θα έχουν η Ιουλία και ο Στάθης, στην γη της ελιάς. Μετά τον γάμο της ηρωίδας, ο Στάθης αποφασίζει να μη την προσεγγίσει ξανά, να μη την πιέσει. Άλλωστε, το ταξίδι της στο Παρίσι, έχει σχολιαστεί αρκετά από όλη τη Μάνη. Όλοι θεωρούν πως το ζευγάρι αυτό είναι ευτυχισμένο, γεγονός που προβληματίζει τον Στάθη Καπερνάρο.

            Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Είσαι ευτυχισμένη με αυτόν;»

Περπατώντας στο δρόμο, ο Στάθης θα την δει από μακριά και θα την σταματήσει. Η Ιουλία δείχνει διαφορετική, ανανεωμένη. Μετά το ταξίδι της, ζήτησε από τον Ισίδωρο να αναβαθμιστεί η θέση της στο ελαιοτριβείο, ξεκινώντας τη δουλειά άμεσα.

Η Γη της Ελιάς: Φωτιά η πρώτη νύχτα γάμου Ιουλίας και Γιώργη

Η ίδια προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της, στο πλευρό του Γιώργη. Ζουν μαζί στο σπίτι της, τον φροντίζει, κοιτάζει το μέλλον της. Για πρώτη φορά, δείχνει ισορροπημένη. Μόνο που μέσα της καταρρέει…

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιωργής ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Η Ιουλία στο ελαιοτριβείο

Ο Στάθης θα κοιτάξει την Ιουλία στα μάτια, διακρίνοντας τον πόνο της, στην γη της ελιάς. Σε μία τυχαία τους συνάντηση, θα βρει το θάρρος να την ρωτήσει εάν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με αυτόν τον άνθρωπο πλάι της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Κουράκου και της Ιουλίας

Η Ιουλία θα πληγωθεί αρκετά. Θα διστάσει να του απαντήσει. Θα δείξει εκνευρισμένη μαζί του, θα προσπαθήσει να τον αποφύγει. Μέσα της, όμως, γνωρίζει την πικρή αλήθεια. Γνωρίζει πως ο Στάθης είναι ο άντρας που ερωτεύτηκε όσο κανέναν.

Η ερώτηση που θα της κάνει θα φέρει σε αμηχανία και τους δύο. Ο έρωτας αυτός δεν έχει σβήσει. Ποια θα είναι η στάση της απέναντί του και πώς θα το χειριστεί;

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *