Η Γη της Ελιάς: Φωτιά η πρώτη νύχτα γάμου Ιουλίας και Γιώργη

Η Γη της Ελιάς: Φωτιά η πρώτη νύχτα γάμου Ιουλίας και Γιώργη

Ο γάμος της Ιουλίας και του Γιώργη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Γη της Ελιάς και όλη η Μάνη ήταν εκεί για να τους ευχηθεί και να περάσει μαζί τους αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή. Το κλίμα που επικρατούσε ήταν αρκετά συγκινητικό και χαρούμενο. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η πρώτη νύχτα γάμου της Ιουλίας και του Γιώργη στην Γη της Ελιάς, η οποία θα είναι γεμάτη από πάθος και έρωτα.

Τι θα δούμε απόψε 17/1 στην Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης αδυνατεί να πιστέψει πως έχασε την Ιουλία οριστικά και συγκρούεται με τον Ισίδωρο, ο οποίος τον προειδοποιεί με έντονο ύφος να κρατηθεί πια μακριά της. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης και η Ιουλία ταξιδεύουν στο Παρίσι για το γαμήλιο ταξίδι τους. Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς αποφασίζει να περάσει λίγο χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους κάνοντας αυτό το ταξίδι.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ – Πέτρος μόνοι στην Πάτρα

Από την άλλη, η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ο Θεοδόσης έχει μπει για τα καλά στην ζωή της αλλά δεν μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα μαζί του καθώς δεν νιώθει έτοιμη. Επιπλέον, ένας έντονος καυγάς ξεσπά ανάμεσα στον Στέφανο και την Μυρτάλη καθώς ο ίδιος επιστρέφει στο πατρικό του, κάτι που κάνει έξαλλή την Μυρτάλη.

Ο Γιώργης και η Ιουλία στην σειρά Η Γη της Ελιάς όπως θα δείτε και στο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, ζουν μια νύχτα πάθους μετά τον γάμο τους ενώ η επόμενη μέρα θα τους βρει στο Παρίσι. Θα κρατήσει για πολύ ακόμα η ευτυχία του ζευγαριού ή τα προβλήματα που θα έρθουν θα αλλάξουν τις ισορροπίες μεταξύ τους;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ μετά τη δίκη αποφασίζει να γυρίσει στη Κρήτη

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα πάρτυ γενεθλίων καταλήγει άδοξα

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιωργής ζητά από την Ιουλία να κάνουν παιδί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *