Σασμός: Ο Αντώνης εμποδίζει τον παπά Μιχάλη να κάνει «Σασμό»

Σασμός: Ο Αντώνης εμποδίζει τον παπά Μιχάλη να κάνει «Σασμό»Έναν έντονο διάλογο θα έχουν ο Αντώνης και ο παπά Μιχάλης, στη σειρά Σασμός. Ο παπάς του χωριού θα επισκεφτεί τον αστυνόμο, θέλοντας να ζητήσει την βοήθειά του, στο επόμενο βήμα του. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φέρει την συμφιλίωση στα δύο αυτά σπίτια, με κάθε κόστος.

            Σασμός: Ο Αντώνης εμποδίζει τον παπά Μιχάλη να κάνει «Σασμό»

Οι πρώτες συζητήσεις με τους Βρουλάκηδες πήγαν πολύ καλά. Μένει να μιλήσει και στους Σταματάκηδες, ζητώντας τους να κάνουν αυτόν τον πολυπόθητο “Σασμό”, που θα ενώσει τις δύο οικογένειες.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ πανηγυρίζουν από την χαρά τους με αυτή την είδηση. Είναι πολύ χαρούμενοι που Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα αφήσουν πίσω την μεγάλη αυτή κόντρα. Μόνο που, τίποτα δεν πηγαίνει όπως τα έχουν σχεδιάσει…

Σασμός: «Μαθιός και Αντώνης είναι αδέρφια»

Ο Αντώνης εμπόδιο στα σχέδια του παπά Μιχάλη

Κι ενώ ο παπά Μιχάλης παλεύει να έρθει ο Σασμός, ο Αντώνης στέκεται απέναντι και τον εμποδίζει. Από τη πρώτη στιγμή της συζήτησης φαίνεται αρκετά προβληματισμένος, περίεργος.

Του ζητάει να περιμένει, να μη βιάζεται. Ο παπά Μιχάλης δε μπορεί να καταλάβει την στάση του αυτή. Μάλιστα, του αναφέρει πως δεν υπάρχει χρόνος να περιμένουν άλλο. Ο Αντώνης, όμως, είναι στη μέση μίας πολύ σημαντικής έρευνας.

Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Δεν μπορεί να γίνει κανένας Σασμός, εάν διαπιστωθεί πως ο Πέτρος Βρουλάκης είναι ο φονιάς του Στεφανή Σταματάκη. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Αντώνης προσπαθεί να κρατήσει τον παπά μακριά από αυτή την ιστορία…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>>ΕΔΩ

 

Σασμός : Η Κηδεία του Πετρή

Αφήστε μια απάντηση