Άγριες Μέλισσες: Νύχτες ένοχου πάθους για Μπάμπη και Κορίνα

Άγριες Μέλισσες: Νύχτες ένοχου πάθους για Μπάμπη και ΚορίναΟ Μπάμπης θα επιστρέψει στο Διαφάνι, με την Κορίνα να τρέχει ξανά στο πλευρό του, στις Άγριες Μέλισσες. Ο νεαρός γιος του Βαμβακά θα πάρει μετάθεση για ένα στρατόπεδο δίπλα στο χωριό του, με αποτέλεσμα να γυρίζει στους δικούς του ανθρώπους, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Ο Προκόπης, ο Μπάμπης και Λάμπρος θα αγκαλιαστούν ξανά στο Διαφάνι, μετά από τα φρικτά βασανιστήρια που πέρασαν όλοι μαζί στην εξορία. Ο Κυριάκος θα υποδεχτεί με τεράστια χαρά τον γιο του, αλλά και με τον φόβο πως θα μάθει σύντομα την πικρή αλήθεια.

Η Ουρανία θα λυγίσει και θα εξομολογηθεί στον Μπάμπη πως παίρνει διαζύγιο. Ο Κυριάκος έχει αλλάξει, ακολουθεί πιστά τον Ακύλα, έχει κλείσει κάθε πόρτα στους συγχωριανούς του. Ο Μπάμπης εξοργίζεται με τη διαλυμένη του οικογένεια, αναζητώντας ένα μικρό δείγμα παρηγοριάς και αισιοδοξίας…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία


Μία νέα σχέση δημιουργείται

Η Κορίνα μαθαίνει πως ο Μπάμπης επέστρεψε στο Διαφάνι και η καρδιά της είναι έτοιμη να σπάσει, στις Άγριες Μέλισσες. Ο ενθουσιασμός της για τον νεαρό μουσικό δεν έσβησε ποτέ. Άλλωστε, ο γάμος της με τον Μελέτη δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Το ζευγάρι έχει ψυχρανθεί. Η ίδια δεν αισθάνεται, πλέον, ερωτευμένη μαζί του. Το διαζύγιο είναι και για εκείνους μονόδρομος.

Οι συναντήσεις με τον Μπάμπη θα γίνουν όλο και πιο τακτικές. Εκείνος, αν και θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις λόγω του ονόματός της, λυγίζει. Η Κορίνα πλάι του μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της, αλλά και για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον τόπο της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ζευγάρι ο Θέμης και η Μυρσίνη; Η μεγάλη ανατροπή

Ο Μπάμπης καταφέρνει να την αλλάξει προς το καλύτερο, με την Κορίνα να του χαρίζει το πάθος και το χαμόγελο που έλειπαν από τη ζωή του. Οι δυο τους γίνονται ένα, βιώνοντας τον μοναδικό τους έρωτα κρυφά από όλους. Μόνο που η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης, δε θα αργήσει να φτάσει…

πηγή

Άγριες Μέλισσες: Δείτε και άλλα θέματα ΕΔΩ

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Σταμάτης πολιορκεί ξανά την Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *