Σασμός Spoiler: Η Στέλλα βγάζει από τη φυλακή τον Αστέρη

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα βγάζει από τη φυλακή τον ΑστέρηΗ Στέλλα μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι στη φυλακή και καταρρέει, στη σειρά Σασμός. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο άνθρωπός της βρίσκεται σε αυτά τα χάλια και πως διέπραξε ένα τόσο φρικτό έγκλημα.

               Σασμός Spoiler: Η Στέλλα βγάζει από τη φυλακή τον Αστέρη

Όλοι στο χωριό είναι συντετριμμένοι με τον φόνο του Πετρή. Ο Αστέρης βρίσκεται φυλακισμένος, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση. Το ζευγάρι αυτό ποτίζεται από απόγνωση και μίσος, με αποτέλεσμα να τραβά χωριστούς δρόμους.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός είναι σε τεράστια σύγχυση. Ειδικά ο Μαθιός, καταρρέει από τις τύψεις του για το κακό που έχει δημιουργήσει. Εάν δεν είχε σκοτώσει τον Στεφανή, δε θα είχε συμβεί τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια;

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα βγάζει από τη φυλακή τον ΑστέρηΗ Στέλλα κάνει το μεγάλο βήμα

Ο Αστέρης βρίσκεται μέσα στο κελί, σε άθλια κατάσταση. Η Στέλλα ενημερώνεται για το συμβάν και τρέχει να τον επισκεφτεί. Εκείνος της εξηγεί πως δε το ήθελε, πως ο φόνος αυτός έγινε από λάθος.

Η Στέλλα ακούει όσα της λέει ο Αστέρης και παίρνει την μεγάλη απόφαση, στη σειρά Σασμός. Αποφασίζει, χωρίς δεύτερη σκέψη, να τον αναλάβει δικηγορικά. Έτσι, ξεκινάει την σκληρή και δύσκολη δουλειά στο γραφείο της, παραμελώντας τον Άγγελο.

Είναι σίγουρη πως θα βρει τρόπο να τον βγάλει από τη φυλακή. Μέσα της ελπίζει πως θα καταφέρει να είναι ξανά μαζί του, καθώς ο χωρισμός του με την Αργυρώ είναι πια μονόδρομος. Ελπίζει πως όλα θα φτιάξουν στο τέλος, αδιαφορώντας για τον Άγγελο, τον νυν σύντροφό της…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Παίρνει Τη Μεγάλη Απόφαση Και Γυρίζει Σπίτι

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα θα σκεπάσουν το ζευγάρι και ο καυγάς θα ξεσπάσει. Ωστόσο, η ίδια θα έχει καταφέρει τον στόχο της. Ο Αστέρης θα βγει από τη φυλακή, χάρη στη Στέλλα…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης παραδίνεται – Δύσκολες οι ώρες στο κελί

Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Αφήστε μια απάντηση